24 éves férfi vagyok, és a barátnőm megkért, hogy legközelebb vegyek neki ha boltba megyek (általában én vásárolok be de gondolom eddig mindig magának vette, szóval korábban nem merült fel ilyen probléma. Ma mondta.)
De kérdem, nem lesz kínos férfiként ilyent vásárolni? Nem fognak a pénztáros meg egyéb bolti alkalmazottak furcsán nézni vagy kinevetni ha férfiként tampont és/vagy betétet veszek?
Hogyan oldjam meg ezt a szitut? Mire kell figyelni?
Baromira nem hinne azt senki, hogy valami perverziobol veszed.
2023. jún. 11. 21:12
12/32 anonim válasza:
Férfiak százezrei vásárolnak a nőjüknek tampont, nem te leszel az első, nyugi.
2023. jún. 11. 21:15
13/32 anonim válasza:
Kérdező, csak arra kell figyelni, hogy pontos paramétereket adjon a barátnőd (milyen márka, hány cseppes stb.) Nem érdekli a pénztárost, és eleve semmi ciki nincs ebben. Családban még olyan is történt, hogy férfi vett hüvelygombára való kúpot a barátnőjének kérésre, és egyáltalán nem akadt fent rajta, pedig azt mondani kellett, úgymond szájjal kérni a patikában:-)
2023. jún. 11. 21:18
14/32 anonim válasza:
Nem ciki. Mondjuk azt sem értem, hogy egy nő hogy nem képes előre gondoskodni a munícióról? :D Nekem legalább 2-3 mensire (tehát 2-3 hónapra) elegendő cumó van itthon, és nem kérem sosem a páromat arra, hogy hozzon nekem. :D Ráadásul még a táskámban is tartok akkor is, ha nem jött meg. Így nem kerülhetek nehéz helyzetbe.
2023. jún. 11. 21:27
15/32 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni a boltban, hogy mit veszel 24 évesen. Szerinted ki nevetne ki emiatt? Meg mire kell figyelni?? :D
Semmire. Barátnőd mondja el mit használ és olyat vegyél.
2023. jún. 11. 21:50
16/32 anonim válasza:
Sose értettem, hogy az ilyesmiben mi a gáz.
2023. jún. 11. 23:01
17/32 anonim válasza:
"De kérdem, nem lesz kínos férfiként ilyent vásárolni? Nem fognak a pénztáros meg egyéb bolti alkalmazottak furcsán nézni vagy kinevetni ha férfiként tampont és/vagy betétet veszek?'"
Akkor ennyi erővel óvszér, sikosító is kínos?
te vagy maga a kínos.
2023. jún. 11. 23:20
18/32 anonim válasza:
"Hogyan vegyek....."? Mintha egy tábla csokit vennél! (Csak ne edd meg:-)
2023. jún. 11. 23:25
19/32 anonim válasza:
Éppen nemrég álltam a sparban. Előttem egy fiatal srác. Nem vett semmi mást csak egy doboz tampont. Nyilván a barátnőjének vette, nem magának. Senki nem fogja azt gondolni, hogy magadnak veszed. Nyugodj meg.
2023. jún. 12. 01:39
20/32 anonim válasza:
Csak arra kell ugyelni ne helyezd fel magadnak a boltban ! Ez nagyon fontos !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!