Hogyan vegyek tampont/betétet a barátnőmnek?
24 éves férfi vagyok, és a barátnőm megkért, hogy legközelebb vegyek neki ha boltba megyek (általában én vásárolok be de gondolom eddig mindig magának vette, szóval korábban nem merült fel ilyen probléma. Ma mondta.)
De kérdem, nem lesz kínos férfiként ilyent vásárolni? Nem fognak a pénztáros meg egyéb bolti alkalmazottak furcsán nézni vagy kinevetni ha férfiként tampont és/vagy betétet veszek?
Hogyan oldjam meg ezt a szitut? Mire kell figyelni?
24 évesen elég szomorú, hogy még itt tartasz agyban, hogy "ki mit gondol", meg "ciki-e".
Én is veszek, tampont, óvszert, síkosítót, a boltos lehúzza, kész. Semmi köze hozzá, kinek veszem, bár halálosan szrok is rá, mit gondol - egyébként, megsúgom, semmit, és amint elengeded a megfelelési kényszert szebb életed lesz ;)
Ha nem értesz hozzá, akkor kérdezd meg az egyik eladónőt, hogy melyiket ajánlja. Vagy kérd meg anyukádat, hogy kisérjen el. :))
Nem tudom lehetne-e még fokozni a ciki faktort. :)))))
B+,azért az gáz,hogy 24 évesen problémát okoz a bevásárlás 😃
Szóval nem tudom... most tényleg részletesen le kell írni, hogy beszéld meg a barátnőddel, hogy milyen kell neki, esetleg vidd el a csomagolását mintának, vagy fotózzátok le, a vonalkódot is (mert sokszor változik a termékek dizájnja, de a vobalkód marad)
És akkor ki tudod választani neki a megfelelőt.
Utána pedig mint bármilyen terméket, leemeled a polcról, és kifele menet kifizeted a pénztárnál.
Remélem minden hasznos infó benne volt, és nem kell részletesebben leírnom, hogy hogyan vegyél a barátnődnek tampont.
Az emberek aggódnak, hogy mit gondolnak mások róluk.
Valójában semmit, mindenki a saját szarával van elfoglalva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!