Lányok/nők! Ti mertek tampont meg betétet vásárolni olyan fiú/férfi társaságában, aki nem a párotok, vagy férjetek?
Figyelt kérdés
Pl. Középiskolai osztálytárs, egyetemi csoporttárs fiú, férfi kolléga, albérleti/kollégiumos lakótárs, egyéb fiú vagy férfi ismerős, stb.
Mennyire vagytok gátlásosak, ha tampont, vagy betétet kell venni? Meg meritek venni ha szimplán ismerősi viszonyban lévő fiúval vagy férfial vagytok épp valahol? Vagy kizárólag akkor veszitek, ha a párotok vagy férjetek van veletek, mint férfi?
Hogyan viszonyultok ehhez a szituációhoz? Mennyire tartjátok tabunak?
2023. febr. 24. 12:31
1/17 anonim válasza:
Nyilván tisztában van a biológiával a fiú/férfi... szóval nem értem, ebben mi a tabu.
2/17 anonim válasza:
Én már azt nem értem, miért kell másokkal együtt vásárolni.
3/17 anonim válasza:
Szerintem tök normális, miért ne? Ne legyetek már óvodások!
Nem is értem a kérdést.
4/17 anonim válasza:
Nem igazán szoktam random férfiakkal együtt vásárolgatni, de ha úgy adódna akkor nyilván megvenném.
6/17 anonim válasza:
Igen, merek. Olyan, mint a papírzsepi.
7/17 anonim válasza:
Simán. Ilyen alapon wc-papírt se vásároljak, hátha meglátják?
8/17 anonim válasza:
Simán, nincs ebben semmi.
Semennyire nem tartom tabunak a menstruációt, ahogy más értelmes ember sem. Nincs ebben semmi különös, mintha a WC papírt vagy papírzsebkendőt vennél.
9/17 anonim válasza:
Miért ne mernék? Még a végén megtudja hogy nő vagyok, és nekem is van menzeszem?
10/17 anonim válasza:
Gumit nem merek venni a párom jelenlétében, mert vele pont nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!