40 felett hogyan, hol barátkozzon egy fiatalos, de egyáltalán nem bulizós férfi, akinek nincs semmilyen társasága?
Kiket keresel? Sörözés, darts, sport, olvasás, kártya ..stb?
Merre élsz? 42 F
Darts az a halálom!!! :D Tapasztalatból mondom, hogy előbb találom el a mögöttem lévő, felém forduló ember fenekét, a táblát, sőt annak falát, szóval ez nekem a sporttársamnak se lenne jó élmény. Kártyázni nem tudok, de nem zárkózom el, de lehet, hogy egy idő után unalmassá válik a számomra, de biztos, hogy van egy halom társasjáték, akár kártyás is, amit jó társaságban élveznék.
Vessetek meg, de szeretem a társasági puzzlezést is. Biliárdban snookerben totál béna vagyok de igaz egyszer-kétszer kipróbáltam húsz évvel ezelőtt, de azt legalább kicsit érdekesnek találom, viszont lassú vagyok. Pingpongozni sem igazán tudok, de azért azt is szívesen játszok egy darabig.
Érdekel a filmezés, (alkotás, vágás, stb.) irodalom, meg még nem is tudom mi minden.Szeretem a zenét, de nincs nagyon pénzem koncertekre járni. Érdekel az önismeret. Szeretnék új dolgokat kipróbálni, tanulni. pl. barkácsoláshoz, horgászászáshoz stb. semmit nem konyítok, de szívesen belekóstolnék. Ha valakinek ilyen hobbija van, és szereti a társaságot, az számomra király.
Most kiírtam magam. Nem a konkrét haver, barátkeresés szándékával tettem fel itt a kérdést, de nem zárkózom el az ötlettől.
Akinek felkeltettem az érdeklődését, azt kérem szépen, hogy legalább pár sort írjon magáról.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!