Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Ti mertek tampont...

Lányok/nők! Ti mertek tampont meg betétet vásárolni olyan fiú/férfi társaságában, aki nem a párotok, vagy férjetek?

Figyelt kérdés

Pl. Középiskolai osztálytárs, egyetemi csoporttárs fiú, férfi kolléga, albérleti/kollégiumos lakótárs, egyéb fiú vagy férfi ismerős, stb.

Mennyire vagytok gátlásosak, ha tampont, vagy betétet kell venni? Meg meritek venni ha szimplán ismerősi viszonyban lévő fiúval vagy férfial vagytok épp valahol? Vagy kizárólag akkor veszitek, ha a párotok vagy férjetek van veletek, mint férfi?

Hogyan viszonyultok ehhez a szituációhoz? Mennyire tartjátok tabunak?

2023. febr. 24. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
nem igazán értem, te megvárod a boltban hogy minden hímnemű vásárló kimenjen mielőtt tampont vásárolsz?
2023. febr. 24. 13:14
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Úgy tettem a kosárba az ödítő meg a péksüti mellé, mintha egy túrórudit emeltem volna le a polcról. A férfi munkatársam, akivel együtt vásároltunk, semmit nem reagált rá, folytattuk a beszélgetést arról, amiről addig is dumáltunk.
2023. febr. 24. 18:28
 13/17 Metionin ***** válasza:
94%
Persze, olyan, mintha pl. sampont vennék vagy akármit.
2023. febr. 24. 21:37
 14/17 anonim válasza:
91%
nem tabu, ha kell venni betétet, tampont veszek, akárkivel is legyek :)
2023. febr. 25. 18:55
 15/17 Med_fet_ati ***** válasza:
#10 és akkor mire kell? :)
2023. febr. 26. 06:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Már nem használok ilyen eldobhatós xarokat, de régen simán megvettem úgy is, hogy apa volt mellettem, vagy éppen a tesóm és az ő legjobb haverja. Pont nem érdekelt, hogy nekik furcsa e. Azért 16 évesen már csak tudták, hogy létezik olyan, hogy menstruáció...
2023. márc. 18. 23:47
 17/17 anonim ***** válasza:
92%
Én a háromliteres dobozos bor vásárlásánál szoktam körbenézni, hogy ugye nincs ismerős az üzletben. A tampont nem szégyellem. De ismerek embereket, akik szerint ciki budipapírt hazaszállítani, mert.... nem tudom, ciki, hogy van emésztésed?
2023. márc. 19. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!