Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mennek az emberek a fal...

Miért mennek az emberek a fal tövében, ha nem is abban a sávban kéne menniük?

Figyelt kérdés
Hiába van széles járda, az emberek legtöbbje mindig szembe jön velem, pedig én jobb oldalon sétálok. Nem értem miért jó nekik kerülgetni mindig a másikat, ahelyett ,hogy a saját oldalukon mennének. Aztán meg néznek rám, mint a hülyére, ha nem megyek arrébb.

2023. júl. 1. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én meg középen megyek,ha jön valaki,akkor valamelyikünk arrébb áll.Ha meg negyven fok van,mindenki az árnyék felé húzódik.
2023. júl. 1. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Nehéz élete lehet annak, aki még a járdán sétálásból is farokméregető harcot csinál.
2023. júl. 1. 16:59
 13/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

12.

Lehet, hogy csak autista.

2023. júl. 1. 17:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor kerülgessétek a sok debil fogyatékost a járdán. Egyszerűbb lenne mindenkinek a saját sorában menni, de neeem, az túl egyszerű lenne, inkább minden második embernél kerülgessük egymást. Remélem minden más problémát is így oldotok meg,hogy"hát ez van". és kész.
2023. júl. 2. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:
32%

"Akkor kerülgessétek a sok debil fogyatékost a járdán."

Hát ha otthon maradsz akkor nincs kit kerülgetni.

2023. júl. 2. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!