Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az veszélyes aki...

Szerintetek az veszélyes aki csak 5-6 órákat alszik éjszaka? Tudom hogy vannak olyan emberek aki 5-6 alvás után már kipattan az ágyból és még kávét sem iszik már indul is napja

Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Egészségesnek nem az, de én ennyit szoktam. Majd alszom többet, ha öreg leszek, vagy hulla.
2023. júl. 1. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szakemberek szerint nem jó, mert legalább 7 kellene, de biztos vannak olyanok, akiknek kevesebb is elég.
2023. júl. 1. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon nem jó.
2023. júl. 1. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Hosszútávon valóban nem igazán javasolt dolog. Általában, átlagban, 7-8 órát szoktak mondani a felnőtteknek, de ez ugye elég tág így, és nem is mindenkinek elég, vagy épp, van, akinek sok is.

Magamról viszont tudom, hogy nekem nem menne. Volt egy olyan időszak, tavaly tavasszal, amikor olyan órarendem volt egyetemen, hogy rendszeresen 4-6 órákat aludtam csak, és kegyetlenül megviselt.

2023. júl. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!