Miért rinyálnak az emberek hogy "miért vagyok leszavazva" az előtt meg írják "engem nem zavarnak a pontozások"?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 00:45
1/5 anonim válasza:
Mert nem bírják ha nincs igazuk, még akkor sem ha tényleg nincs igazuk. Az ő igazságuk az abszolút és ha nem fogadod el akkor ki vagy a szemében közösítve.
2/5 anonim válasza:
Én csak akkor rinyálok, ha ugyanazt írtam, mint mindenki más, ez esetben az érdekel, mit fogalmazhattam félre, illetve ha olyan radikális ötleteim vannak leszavazva, hogy ha valaki nem akar leszopni, attól még nem kéne sehova bezárni.
3/5 anonim válasza:
Nem érdekel a pontverseny, de amikor semmi lepontozandó nincs egy válaszban és mégis leponzozzák, azt nem igazán értem.
5/5 anonim válasza:
Nem a pontok miatt zavar, az nem érdekel. Az zavar, ha adok egy hasznos tartalmú, értelmes, segítő választ, és azt lehúzzák, ezzel félrevezetik azt, akinek pont az segítene, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!