Milyen előadókat, és zenei stílusokat hallgattok? Van még más is aki rajtam kívül utálja a mulatós zenéket?
Én mindent meghallgatok. Nem utálok semmit. Aki utál valamit, az nagyrészt kivetít valamit.
Ha van olyan stílus, ami annyira nem jön be, vagy éppen elkezd zavarni, akkor arrébb megyek.
Én is utálom.
És egyáltalán nem értem, hogy mitől van erre igény, miközben nagy részét még alaposan berúgva sem lehet élvezni. Ráadásul kifejezetten alacsony színvonalúak mind szöveg, mind zene tekintetében.
De valamiért ez kell a tömegnek.
nem utálom, nincs rajta mit utálni, a nagyapámra meg a dédimre emlékeztet, azok hallgatták mindig a nóta tvt, vagy hogyan hívták. meg a régi, gyerekkori esküvőkre, ahol a hercegnőruhámat viselhettem, és együtt bandáztunk mindenféle idegen rokongyerekkel, lelegeltük a marcipánvirágokat a tortaszeletekről, és bújócskáztunk a hotelben vagy a kertben.
magamtól amúgy rockzenét vagy klasszikusokat hallgatok. vagy felszínes, szintén szörnyűséges popzenét. vagy star wars remixeket. mikor mi megy a kedvemhez.
A mulatóst utálom. Rockzenéket hallgatok főleg, de sokminden mást is. Pl, bluest, jazzt, countryt.
A mulatós mellett nem szeretem még a mainstream pop zenéket, utálom a rappet és az ilyen techno, rave, szintipop, stb "zenéket" is.
Nem szeretem de nem is hallgatok.
Amúgy semmi sem kötelező.
Utoljára esküvőn hallgattam Dehát ott muszáj
Erős lenne az "utálom" kifejezés, bár az tény, hogy a mulatós, mint műfaj, áll tőlem a legtávolabb. Kedvenc műfaj amúgy a rock, néha kpop (10+ éve hallgatom) lenne.
Mostanában Powerwolf, Milky Chance, Purple Disco Machine, Imagine Dragons, Smash Into Pieces, Against the Current, ClockClock és All Time Low dalait hallgatom a legtöbbet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!