Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen előadókat, és zenei...

Milyen előadókat, és zenei stílusokat hallgattok? Van még más is aki rajtam kívül utálja a mulatós zenéket?

Figyelt kérdés

2023. jún. 28. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#8: semmi sem muszáj. Az esküvőd nem arról szól, hogy a vendégek kedvére tegyél, hanem az, hogy te jól érezd magad. Nálunk részben saját válogatás szólt, az est egy részére pedig kifejezetten olyan zenészt kértünk fel, akinek szintén nem pálya a sablon mulatós-műfaj.
2023. júl. 3. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:

8 vagyok.

Nem az én esküvőm volt.

2023. júl. 3. 13:58
 13/16 anonim válasza:
75%
Nem kellene összemosni a régi, és szép magyar nótákat a mulatósnak nevezett fossal! (pl. kis Grófó, Fásy Ádám, és társaik).Noha a régi, mára klasszikus rockot hallgatok otthon, a valódi népdalokba, magyar nótákba is betársulok, ha olyan hangulat alakul ki, nem kellene elfelejteni azokat!
2023. júl. 5. 07:21
 14/16 Alain Delon ***** válasza:
Én sokféle zenét szeretek, de a mulatóssal engem is ki lehetne kergetni a világból. Csak úgy süt belőle a butaság.
2023. júl. 5. 15:55
 15/16 anonim válasza:
A mulatós zene terrortámadás a jóízlés ellen. Zámbó Jimmit sem bírtam soha elviselni 70mp-nél tovább..
2023. júl. 5. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
3+2 Kombiné :D
jan. 10. 06:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!