Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyen ha valaki még el is...

Szégyen ha valaki még el is mondja büszkén, hogy azért nem vállal gyereket mert azt az időt és pénzt inkább magára fordítja?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 17:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne szégyen? Ha nem akar gyereket az az ő dolga, engem egészen addig nem érdekel amíg nekem nem akarja megtiltani hogy gyerekem legyen.
2023. jún. 27. 17:53
 2/41 anonim ***** válasza:
82%

Szégyen? Már mitől lenne az?

Értelmesebb döntés, mint tengődni a stresszben és nélkülözésben. Mert sajnos sokan nem tudják/akarják úgy beosztani az erőforrásaikat, hogy az egy gyereket is elviseljen. Aki ezt magában bölcsen felismeri, az inkább elismerésre méltó.

Nem úgy, mint azok az emberek, akik a mélynyomor kellős közepére hoznak a világra még 2-3-4 gyereket. Mert az ugye nem elég, ha a szülők éheznek. Éhezzen még egy pár szerencsétlen gyerek is.

2023. jún. 27. 17:55
 3/41 anonim ***** válasza:
92%
Miért lenne szégyen? Senki nem sérül amiatt, ha valaki nem vállal gyereket. Azok a gyerekek viszont sérülnek, akiket a nyomorba is megszülnek és ezáltal éhezésre, szenvedésre ítélnek.
2023. jún. 27. 18:04
 4/41 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, amíg azzal nem bánt mást. Sokkal inkább becsülendő nem vállalni gyereket bármi okból, míg nyomorba szülni.
2023. jún. 27. 18:05
 5/41 anonim ***** válasza:
98%
Nem szégyen.
2023. jún. 27. 18:25
 6/41 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem szégyen. Ugyanígy vagyok ezzel. Plusz azértbse vállaltam, hogy ne legyek kiszolgáltatott minden téren, plusz nincs meg az az ösztön, hogy vágyjak egy babára, stb. N
2023. jún. 27. 18:27
 7/41 anonim ***** válasza:
84%
Nem mindenkinek kell gyermeket vállalnia csak aki alkalmas rá, nem szégyen, ha valaki így vélekedik az jobb ha nem vállal.
2023. jún. 27. 18:35
 8/41 anonim ***** válasza:
97%
Inkább ne vállaljon valaki, mint hogy úgy vállaljon, hogy alap dolgokra sem telik, és megélhetés miatt több munkahely mellett nincs idő a gyerekre.
2023. jún. 27. 18:37
 9/41 anonim ***** válasza:
97%
Van, aki alkalmas rá, mégse vállal, meg vannak, akik nem alkalmasak, mégis vállalnak. Szerintem a tudatosság mindig jó hozzáállás, ezért abszolút nem tartom szégyennek.
2023. jún. 27. 18:38
 10/41 anonim ***** válasza:
16%
Ez nem elsősorban pénzkérdés , van akinek szegényen is végtelen türelme van a gyermekéhez és jól felneveli és van akinek sok pénze van és még is katasztrófa amit művel a gyerekkel.
2023. jún. 27. 18:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!