Szégyen ha valaki még el is mondja büszkén, hogy azért nem vállal gyereket mert azt az időt és pénzt inkább magára fordítja?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 17:52
1/41 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? Ha nem akar gyereket az az ő dolga, engem egészen addig nem érdekel amíg nekem nem akarja megtiltani hogy gyerekem legyen.
2/41 anonim válasza:
Szégyen? Már mitől lenne az?
Értelmesebb döntés, mint tengődni a stresszben és nélkülözésben. Mert sajnos sokan nem tudják/akarják úgy beosztani az erőforrásaikat, hogy az egy gyereket is elviseljen. Aki ezt magában bölcsen felismeri, az inkább elismerésre méltó.
Nem úgy, mint azok az emberek, akik a mélynyomor kellős közepére hoznak a világra még 2-3-4 gyereket. Mert az ugye nem elég, ha a szülők éheznek. Éhezzen még egy pár szerencsétlen gyerek is.
3/41 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? Senki nem sérül amiatt, ha valaki nem vállal gyereket. Azok a gyerekek viszont sérülnek, akiket a nyomorba is megszülnek és ezáltal éhezésre, szenvedésre ítélnek.
4/41 anonim válasza:
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, amíg azzal nem bánt mást. Sokkal inkább becsülendő nem vállalni gyereket bármi okból, míg nyomorba szülni.
6/41 anonim válasza:
Nekem nem szégyen. Ugyanígy vagyok ezzel. Plusz azértbse vállaltam, hogy ne legyek kiszolgáltatott minden téren, plusz nincs meg az az ösztön, hogy vágyjak egy babára, stb. N
7/41 anonim válasza:
Nem mindenkinek kell gyermeket vállalnia csak aki alkalmas rá, nem szégyen, ha valaki így vélekedik az jobb ha nem vállal.
8/41 anonim válasza:
Inkább ne vállaljon valaki, mint hogy úgy vállaljon, hogy alap dolgokra sem telik, és megélhetés miatt több munkahely mellett nincs idő a gyerekre.
9/41 anonim válasza:
Van, aki alkalmas rá, mégse vállal, meg vannak, akik nem alkalmasak, mégis vállalnak. Szerintem a tudatosság mindig jó hozzáállás, ezért abszolút nem tartom szégyennek.
10/41 anonim válasza:
Ez nem elsősorban pénzkérdés , van akinek szegényen is végtelen türelme van a gyermekéhez és jól felneveli és van akinek sok pénze van és még is katasztrófa amit művel a gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!