Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyugaton jobban elfogadják az...

Nyugaton jobban elfogadják az elhízást vagy ez csak a felszínen van így?

Figyelt kérdés
Most már nálunk is egyre nagyobb probléma az elhízás és nagyon meg kell válogatni a szavakat, amiket szabad használni, mert most mindenki olyan érzékeny lett. Nyugaton van egy csomó ilyen érzékenyítő kampány is erre, hogy el kell fogadni a kövér embereket és hogy ők így is szépek, megérdemlik, hogy boldogok legyenek. De szerintem ez csak a felszínen van így, mert fittnek, sportosnak lenni sokkal inkább menő, csak azt nem mindenki éri el. Angliában, ahol jártam, ott is látszódott, hogy a tanult, jólszituált emberek általában sportosak, az alacsonyabb státuszak pedig kövérek, de durván. Az USA-ban nem voltam, de ott állítólag hatványozottan igaz, főleg a színesekre. Szóval én úgy látom, hogy alapvetően mindenhol a fitt testalkat az ideál, csak ott megadják azt az illuziót a kövéreknek, amire vágynak.

2023. jún. 12. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

Nyugaton éltem évekig, ugyanolyanok az emberek, mint Magyarországon. Igaz, nekik nincs sóbertnorbijuk meg egy rakás idióta "celebjük", így nem kavar akkora port ha valaki baromságokat beszél.

De ugyanúgy vannak rosszindulatú emberek mint Magyarországon, csak ugye nem ilyen kis területre koncentrálódnak és ritkábban futsz bele ilyenbe.

2023. jún. 12. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Akik szerint ma a kövér test a divat:

Hány olyan embert ismersz aki normál súlyú (nem túl vékony) de kifejezetten meg akar hízni 100 kilóra?

És hány olyat ismersz aki fogyni akar?

Mert én az elsőből egyet se, a másodikból rengeteget.

Nyugaton élek egyébként. De van sok vékony ismerősöm Magyarországon is.

2023. júl. 15. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!