Volt már olyan köztetek,hogy egy adás-vételnél átvertek titeket?Vásároltam valamit,és kifizettem előre felét,de "elkallódott a csomag!Mennyi azaz érték,aminél már elfogadják a feljelentést?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:36
2/7 A kérdező kommentje:
1/1 köszönöm
2023. febr. 17. 23:11
3/7 anonim válasza:
ebayről az évtizedek során sok minden nem érkezett meg, de ezek csak ilyen kis filléres dolgok voltak
4/7 Kroms válasza:
Egyszer volt ilyen, azóta eszembe sem jutna egy fillért sem előreutalni. Csak 25 rugót buktam, de megtettem a feljelentést. Pár hónap után szóltak, hogy megvan az elkövető (mint kiderült, kb. egy tucat másik átvert személy is feljelentette már őt), de csak akkor kaphatom (esetlegesen) vissza a pénzem, ha beperlem őt és évekig járok emiatt a bíróságra, de ha nem tud fizetni, még a győzelmem esetén is választhatja, hogy inkább "ledolgozza" nekem...
5/7 anonim válasza:
Kérdezz utána a rendőrségen hogy mennyi mekkora pénzösszeg miatt érdemes!
Ezzel csak az a baj hogy megpróbálhatnak lebeszélni meg elbagatellizálni hogy kisebb összegért nem érdemes.
Csak hát neked attól ég nem lesz jobb!
7/7 anonim válasza:
vettem egy sakkot és büdös volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!