Váltás Digiről Flipre. Koax kábel van a lépcsőházunkban, nem optikai kábel, de állítólag ezzel is jó minőségű tv adás és internet érhető el a Flipes ügyintéző szerint. Van valakinél koax kábellel bekötött FLIP csomag? Mik a tapasztalatok?
Hát nem tudom, én egy ezressel fizetek többet a Digiért, de nem gigabites net van, nem 100/10-es...
Ja és nem kell se beltéri, se CI kártya, jön minden csatorna anélkül is, ami külön jó, mert egy bonyodalommal kevesebb.
Engem is állandóan nyaggatnak a Flippel, szórólapoznak, telefonálgatnak... nem szeretem őket, erőszakosak, de egy olyan cég, ami tulajdonképpen Telekom, eleve nem szimpatikus, pláne úgy, hogy indulás után nem sokkal megvágták őket 75 millával a szokásos Telekomos sunyiságok miatt :D
Egyébként kifejezetten a Digisekre utaznak. Amikor Digis lettem (~7 éve), kezdtem - ha jól emlékszem - 50 mbites csomaggal, majd lett 100 mbites, majd bejelentették a 200 mbitre való emelést, és mindezért végig ugyanazért a havi díjért (5800-6000 Ft-ot fizetek). Most a garantált sebességem 80/40 (letöltés/feltöltés), de 100 mbit alá sosem megy, általában afölött van. És az elmúlt 7 év alatt kb. 2x3 percre ment el a net.
Flipnél pedig, igaz hogy kevesebb a havidíj (3700), de a garantált sebességük kőkemény _1_ mbit, a maximum pedig 100/10. Szóval, ha előfizetsz a Flipre, és kapsz 1 mbites netet havi 3700 Ft-ért, egy árva szavad nem lehet. Míg ha a Digi lemegy 80 mbit alá, akkor reklamálhatok. Én biztos nem cserélem le a stabil, jó minőségű netem egy bizonytalan, kockázatos Telekomos vacakra. De persze te tudod, mit csinálsz.
Diginél alapból 131 csatorna van, Flipnél 138, nem nagy különbség (személy szerint én egyáltalán nem nézek TV-t).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!