Létezhet olyan erősen túlsúlyos nő,aki így tartja magát vonzónak,vagy legalább elfogadja ilyennek magát?
Igen láttam ilyet.
Szép arca volt, bájos tekintet, nagy mellek.
Le sem szálltam volna róla, annyira vonzó volt, pedig vékony barátnője volt, de inkabb őt....
Nagyon tetszett, pedig sovány férfi vagyok.
De látszott, hogy lelkileg rendben van.
Bájos volt és kívánatos.
Mosolygós volt.
Tudta szerintem, hogy vonzó.
Azt kellene megérteni, hogy fejben kell rendet tenni.
Megismertem olyat nőt, aki nem volt szép, de látszott, hogy rendben van önmagával, mosolygós volt..
Így inkább öt választottam volna, mint valami szép, de picsa nőt.
Mondjuk attól is függ, mekkora a felesleg.
Nekem van pasi ismerősöm, akinek csak a duci nők jönnek be.
Van egy barátnőm, rajta is van pár kiló plusz. Mégis feszülős miniszoknyában van, feszülős pólókban, rendesen látszik az úszógumija. Mégis van pasija. Neki meg kocsija. Amióta megvan, még többet szedett fel.
Nagyon sok túlsúlyos lányt, nőt lehet látni az utcákon, kb akkora a karuk, mint a combom, mégis felveszik a cicanacit haspólóval.
De lehet valaki igy is szép, az arcuk, a mosolyuk, a hajuk, szemük. És ha elégedettek magukkal, az kisugárzik az arcra is :)
Sokat számít a kisugárzás. Én alacsony, izmos/formás lány vagyok, egyik barátnőm magas vékony nagy mellekkel.
Ha megyünk bulizni, mindig ahhoz jön oda több pasi, aki éppen jobb hangulatban van, jobb a kisugárzása, halál komolyan ennyit számít, ennyire nagy vonzerőt ad🤣Simán lehet duci lány is vonzó, ha arányos és jó a kisugárzása.
Kérdező, amúgy ezt a kérdést sokszor kiírtad már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!