Most introvertalt vagy extro vagyok?
Figyelt kérdés
Imádok beszélni és beszélgetni, sokkal jobban mint hallgatni másokat. Viszont alapvetően nem szeretek társaságban lenni, a középpontban sem és bulikba se szeretek járni, inkább alszok itthon vagy megnezek valami sorozatot, tanulok, olvasok. Sokan azt mondják hogy extrovertalt vagyok mert szívesen beszélgetek és bárkivel eltudok beszélgetni de sokan meg azt hogy intro mert egyedül szeretek lenni. Most melyik?😅2023. jún. 2. 15:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkàbb introveltàlt, az hogy szeretsz beszèlgetni mèg bem jelenti azt, hogy extro vagy.
2/6 anonim válasza:
Rengeteg ambivertált ember van, nem csak ez a két kategória. De ha mindenképp ezekből akarsz választani, akkor introvertált, az intro nem azt jelenti, hogy meg sem mukkan valaki társaságban.
4/6 anonim válasza:
Szerintem alapból hülyeség a vagy-vagy gondolkodás, mert nem csak a két véglet létezik, hanem az emberek nagy része egy skálán mozog ide-oda hangulattól, élethelyzettől, és sok egyébtől függően.
5/6 anonim válasza:
Az emberek sokszor félreértik az introvertált szó jelentését. Az, aki introvertált, nem feltétlenül csendes és visszahúzódó. Ez a fogalom inkább az olyan emberekre vonatkozik, akiknek a magányosan eltöltött "énidőkre" IS szükségük van. Amikor csak maguk vannak. Mert ilyenkor tudnak igazán kikapcsolódni, és feltöltődni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne mennének társaságba, vagy ne járnának bulikba. Ott is tökéletesen jól tudják érezni magukat. Csak néha kell egy kis "befelé" fordulás.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább abból az infóból lehetne eldönteni, ha végiggondolod, hogy téged mi tölt fel jobban, mitől lesz jobb kedved; mások társaságában lenni (e), vagy inkább egyedül (i), szóló tevékenységet folytatva?
Azt is fontos megjegyezni, ahogy előttem is írták, hogy nem csak ez a két véglet van, hiszen ott vannak az ambivertáltak, akik a kettő között vannak, félúton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!