Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyelled ha nincs pénzed...

Szégyelled ha nincs pénzed nyaralásra?

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem, de szegyellem hogy 30 evesen egy normalis lakasom sincs.
2023. jún. 2. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én igazán meg tehetném és pont tegnap vettem észre, hogy beszélgetek a volt pasimmal aki valószínűleg újra össze akarna jönni velem és mikor kérdezte, hogy megyek e nyaralni erre mondtam hogy biztos hogy nem mert a legutolsó pénzemet is arra költöm, hogy minél hamarabb ki legyen fizetve a lakás hitelem gyorsan le kopintott hát kinek mi a fontos. Ilyen kamatok mellett én azon vagyok hogy minél hamarabb ki legyen fizetve és nincs semmi kedvem milliókat ki dobni az ablakon semmiféle nyaralás címszó alatt.
2023. jún. 2. 11:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel egész nyáron minden nap dolgozom, így nincs mit szégyellnem.
2023. jún. 2. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#12 Ez a kamat meg hitel is érdekes dolog.

Én sokáig arra gyűjtöttem, hogy legyen lakásom, lett is egy szar panelom. Ismerősömnek van párja, babaváró CSOK, jó fizetés, plusz sajtban laktak eddig is. Nekik még évente 1-2 (nem éppen balatoni) nyaralás mellett is új építésű lakásuk lesz.

Én a hitellel, kamatokkal úgy vagyok, hogy végig fixálva van, ráadásul az első években inkább a kamatot fizetem az utolsó évekre meg gyakorlatilag csak tőke tartozás marad. Így igazából tök mindegy, hogy hagyom kifutni, vagy csak X év múlva törlesztem elő.

Ez a kenyéren vízen élve visszafizetjük a hitelt dolog anyámék idejében volt jó, ahol 2-3 év munkával vissza lett fizetve a teljes lakáshitel. Ha nekem most kellene felvenni arányaiban akkora hitelt mint anno nekik, akkor ha fejen állnék se lenne 10 évnél hamarabb kifizetve.

2023. jún. 2. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
12/14 es válaszoló vagyok nem képzeld nem élek kenyéren és vízen és igen lehet nekem is csak egy szar társasházi lakásom van de hányan is sírnak itt állandóan, hogy még is miből lesz lakásra vagy házra pénzük???? 10 évre van csak fixálva a lakás hitelem ami bizony 10 év után változik és igen is azon vagyok míg csak a Balatonra le ugrasz fél millió hát köszönöm szépen nem kívánok ilyen szórakozást igénybe venni inkább teszem a hitelembe ha minden jól megy talán még a tizedik évre ki lesz fizetve és emiatt nem fogok senki előtt se szégyenkezni hogy nekem ez a fontosabb.
2023. jún. 3. 14:55
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem szegyen az, csak kellemetlen.
2023. aug. 24. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!