Jogosan szégyellem magam ezért a többiek előtt?
Két éves szakmán vagyok nappali tagozaton.
Mivel ez nekem már a harmadik szakmám, így szinte minden osztálytársam kb 4-5 évvel fiatalabb nálam.
Mondjuk ettől nem érzem magam kirekesztve, meg semmi ilyesmi, sőt úgy gondolom, hogy nagyon is kedvelnek, viszont nagyon lemaradva érzem magam hozzájuk képest.
Sokan dolgoznak/dolgoztak, párkapcsolatban élnek vagy már el is vannak jegyezve, stb.
Én meg még rendes munkahelyen soha nem dolgoztam, próbáltam keresni, voltam is interjúkon, de nem vettek fel.
Párkapcsolatügyileg meg egy nagy nulla vagyok, igazság szerint még csak nem is csókolóztam.
Jogosan szégyellem magam, vagy csak túlgondolom a dolgokat?
Más is volt hasonló helyzetben?
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok.
24F
Jogosan szégyellem magam, vagy csak túlgondolom a dolgokat?
Extrán túlgondolod. A te életed, a te utad, csak te vagy magadnak aki felé elszámolsz, vagy nem. A környezet változik, akinek ma megfelelsz azok helyébe holnap olyan jön, akinek nem, az egész életed egy végeláthatatlan bizonytalan nyomor lenne így.
Hű, mintha engem írtál volna le. Én 2 évvel vagyok idősebb nálad, a 2. diplomámat csinálom, mellette egy esti OKJ képzésen is részt veszek. Voltam ugyan menyasszony, de szakítottam, ezért úgy érzem, nem értem el semmit. :C
Viszont! Továbbítani tudom a tanácsot, amit sokszor én is megkapok.
Ez a te életed, az meg az övék. Ne másokhoz mérd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!