Ezt jogosan szégyellem vagy nem?
Kórházban éltem már át traumát
Ott történt,nem úgy hogy azután vittek
És azóta ha menni kéne vagy lenne valami,nem megyek.Múltkor volt egy késbalesetem
Elájultam és ott ébredtem fel,teljesen kifordultam önmagamból.Le kötöttek hogy nyugton maradjak:)
Mert ugye menekülnék,mégha "csak jót akarnak" akkor is.Szóval szerintem ez gáz🙁szégyellem
De nem tehetek róla.És egyébként hatan fogtak le hogy ne meneküljek és ja..Tini vagyok,lány ráadásul.És nem is tudom:(Ez baj...
Le kötöttek hogy nyugton maradjak:)
nagyon nem illik oda a mosolygós fej..
nem igazán értem a sztorit..
Máshogy nem tudom leírni
És mosolygós fej az szenvedést jelent
Csak ez saját dolgom.vagyis egyéni
Okoztál nekik egy nehezebben munkanapot mint az átlag, viszont nem újdonság nekik szerintem a hasonló megnyilvánulás. Vannak különösen érzékeny emberek. Ezt ők is tudják.
Attól függetlenül ha pánikolsz, az csak mégjobban kétségbe ejt téged. És plusz munka nekik is, neked pedig újabb rossz élmény " :) "
Hát nem kellett volna oda bevinni
És rengetegen körbevenni.lehet nem reagáltam volna így.Szerintem szóltak rólam
Pedig magánba szoktam menni ha úgy van
Zavaros a sztori de amúgy mindegy is. Ők azon vannak, hogy ne fekete ruhába vegyenek körbe téged. :)
És még mindig jobb ha sokan vannak, hiába nem szükséges , mintha nem lennének, vagy csak akár egy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!