Gáz, hogy azért nem megyek el a 20 éves osztálytalálkozóra, mert szégyellem, hogy semmit se értem el az életben?
"és tudom nem ítélnek el emiatt"
Persze, a szemedbe nem, de a hátad mögött...
5 éve voltam, és már akkor is tök kínos volt annak a nőnek pl akinek még nem volt gyereke, és kérdezgették h hogyhogy még nem stb.
Vagy egyesével elmondtuk ki mit dolgozik, az egyik bolti eladó volt, erre feláll a másik hogy ő meg külföldön valami céget vezet (és teszem hozza az első egy jó tanuló volt, a második meg egy link).
Ha jól akarod magad érezni és reálisan akarod látni a világot, akkor menj csak el. Nyugodtan legyél őszinte.
Volt olyan, hogy én is szorongtam ugyanettől, mert a többieknél később tudtam elvégezni az egyetemet és a tali idejében meg az volt, hogy épp hazaértem Angliából, ahol takarító voltam. Párkapcsolatom akkor nem volt - na ezeket tudtam elmondani.
A többiek meg ilyeneket mondtak, hogy fáradtak, nehéz a munkájuk, nem tudnak mit csinálni diplomájukkal, elváltak, nem jön a gyerek, van gyerek de már nincsenek együtt, stb. Hidd el, mindenkinek megvan ám a maga gondja. Pont azért mennek a találkozóra, hogy kifújják magukat, meg egy estére újra "fiatalok" legyenek. :)
Azt mondom, hajrá, menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!