Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta elmondtam a családomnak...

Mióta elmondtam a családomnak azt, hogy infantilis és ageplayer vagyok, néha kisgyerekként kezelnek annak ellenére, hogy már 20 éves vagyok ! Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nincsen közük az ilyen dolgokhoz, esetemben nincsen parafilia sem, nem tartozik az egészhez szexuális vonzalom én nem viselek pelenkát és nem használom nem kakilom össze magamat meg egyéb gusztustalan.

gyerekkorom óta érzek erős vágyat arra, hogy kisgyerekként kezeljenek és szeretem a kicsiknek szánt játékokat, illetve szeretek mesét nézni és úgy általánosságban a személyiségem is eléggé infantilis. Az ízlésem is és ez nem csak játék hanem valójában ilyen vagyok. amiket rendeltem magamnak csak mert cukik, így jobbnak láttam beavatni őket hogy ez van velem hogy ha anyukám bejön a szobámba és talál valamit, mondjuk egy színes cuki overált, vagy színezôt, mesekönyvet, akkor ne kezdjen el kellemetlen kérdésekben feltenni. Viszont mióta elmondtam ezt nekik, azóta a nővérem anyukám és a bátyám is éreztetni szokta velem, hogy tudják, mármint néha vesznek nekem olyan dolgokat, amiket nem vettek régen. Például múltkor beállított a bátyám egy csomó kindertojással, anyukám pedig a boltba megkérdezte, hogy szeretnék e egy plüsst vagy játékot, szóval így elkezdtek részt venni benne miután meg ismerték a hátterét és azt, hogy nekem ez nem valami szexuális perverzió hanem egy mély vágy, mert azért abban nem vennének részt nyilván és tudják, hogy mik ezek a vágyaim, azóta úgy egy kicsit, hát szoktak így kicsi gyerekként kezelni, mintha kisgyerek lennék pedig már egyetemre járok!

Szerintetek ez normális ? Nagyon nehéz volt előbújni, mert nagyon féltem, hogy csalódást okozok, aztán így sült el.

2022. okt. 10. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mióta elmondtam a családomnak azt, hogy infantilis és ageplayer vagyok, néha kisgyerekként kezelnek annak ellenére, hogy már 20 éves vagyok ! Szerintetek ez normális?"

Mármint mi? Hogy infantilis vagy, hogy elmondtad, vagy az, ahogyan reagáltak?

2022. okt. 10. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad hogy van valami ami örömet okoz neked, és most próbálnak a kedvedben járni. Szerintem ez tök jó :) Semmi rossz nincs benne.
2022. okt. 10. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
gyereknek kezelnek, mivel az is vagy.
2022. okt. 10. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon nehéz volt előbújni"

Miért kellett "előbújni"? Honnan veszed, hogy nem voltak tisztában vele eddig is, hogy infantilis vagy? Hiszen ismernek, nem?

2022. okt. 10. 20:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eddig rejtegettem a színezőket, plüssöket, játékaimat, meg egyéb ilyen kisfiús dolgaimat, a szekrényem alatti részben, és eddig nem kezeltek így, szóval ezért gondolom azt, hogy nem tudtak róla .
2022. okt. 10. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Amugy ismernek, de én nagyon igyekeztem a külvilág felé egy felvett egyéniséget közvetíteni, és feléjük is, ami amúgy nem én vagyok hanem egy ilyen férfias macsó személyiség, ezt olyan tizen három tizen négy évesn keztem el csinálni amikor a többi kortársam és elkezte, és akkor csak titokban játszottam a játékaimmal, egy idő múlva pedig elajándékozták őket, mert azt Hitték hogy már nem játszom velük. Azért az nagyon nagyon rossz érzés volt :-( persze csak titokban sírtam utánuk
2022. okt. 10. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

"elajándékozták őket, mert azt Hitték hogy már nem játszom velük. Azért az nagyon nagyon rossz érzés volt"

"eddig rejtegettem a színezőket, plüssöket, játékaimat, meg egyéb ilyen kisfiús dolgaimat, a szekrényem alatti részben"

Most akkor elajándékozták vagy rejtegetted?...

2022. okt. 11. 07:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Nyilván vettem újakat! Az ilyen hülye kérdésektől kíméljetek már
2022. okt. 11. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!