Kisgyerekkorom ota azt vartam, hogy egyedul legyek otthon, ez normális?
Figyelt kérdés
Mindig megijedtem ha hazajöttek a szüleim, kulonosen apukám.
Mindig azt vartam, hogy elmenjenek
19/L
2022. máj. 16. 00:35
2/7 anonim válasza:
Attól függ, miért van ez. Én is szeretek egyedül lenni, mert az olyan független érzés. De a tiéd mögött valamilyen félelem is állhat
3/7 anonim válasza:
Vagy normális vagy nem.
Kérdés, hogy az ő társaságuktól/személyüktől tartasz valamiért, vagy csak igényled az egyedüllétet.
4/7 anonim válasza:
Alapvetően normális, de a te esetedben, ha azért akartál egyedül lenni, mert féltél a saját szüleidtől az nem normális. Szabad kérdeznem, hogy esetleg bántottak-e?
5/7 anonim válasza:
Ennek oka kell, hogy legyen, gondold végig, mi lehet emögött.
6/7 anonim válasza:
Igen, én is egyedül szeretek lenni otthon.
(Nem pszichopaták a szüleim)
7/7 anonim válasza:
Kiskoromba én féltem volna egyedül lenni, mert a mumussal vagy egy szellemmel, földönkívülivel mégsem úgy akar találkozni az ember, hogy teljesen egyedül van egy nagy házban...
De a te korodban már igényeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!