Gáz, hogy azért nem megyek el a 20 éves osztálytalálkozóra, mert szégyellem, hogy semmit se értem el az életben?
En egy osztálytalin sem voltam, pedig már lassan 40 éve érettségiztem. Nem mintha nem lenne mit felmutatni. Pont ellenkezőleg. Kilógnék a sorból. Az emberek nagyon irigyek, főleg azok akik önmagukkal elégedetlenek.
A nők a kinézetem és a parkapcsolatom miatt (30 éve vagyok házas) a munkahelyen a fizetésem miatt ( könyvelőtől tudták meg) a nyelvismeretem miatt a szomszédok is és nem utolsó sorban a rokonok.
A régi osztálytársakkal sem lenne másképp. Így maradok ott ahol vagyok és élvezem az életem. Engem nem érdekel, hogy ki mit csinál. Csak 4 évig voltunk együtt. Az meg nem olyan hosszú idő, hogy érdemes lenne összerezzeni. Ennyi év után teljesen idegenek is.
30as vagyok, egy osztálytalálkozóról tudok, arra meghívtak, de nem mentem. Általános iskolás ofőnk már nem is él, több gimibe is jártam, estin nincs osztálytalálkozó, nappaliban meg nem volt olyan az osztály, hogy legyen, a többség utálta az ofőt.
Amúgy sem mennék el ilyenekre, semmi értelme. Ha valaki érdekel, tartom vele a kapcsolatot, a volt tanáraim sem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!