Miért van ennyi fogatlan ember Magyarországon?
És nem csak az aggastyánokra gondolok itt. Sok középkorú ember is tök jól elvan szemfogak,metszőfogak nélkül. Tudom nem a fogak teszik az embert,és lehet egy fogatlan ember is értékes,de nem gáz szerintetek ez ?
A buszsofőr is ma olyan volt mint egy hoki játékos. Vagy a bolti eladó.
12!
Kicsit többe kerül egy fogsor rendbehozatala, mint egy elofizeteses, hitelre vett iPhone...Plusz a fogsorra hitel sincs
"Mondjuk az megint érdekes kérdés, hogy miért csinál gyereket olyan ember, akinek a fogpótlásra sem telik…"
Ma Magyarországon 10-ből 9 ember így csinál gyereket, ennyit tudhatnál már ha ilyen okosnak képzeled magad.
A fiatalabbak talán el sem hiszik, a képeken látható "kínzó eszközök" a valóságban fogorvosi berendezések voltak.
Évekig küzdöttem bulémiával. Még mindig nem tiszta, hogy melyikünk fog nyerni.
Viszont ennek köszönhetően 28 fogamból 24 szar állapotban van. Kettőben masszív lyuk van, és négy meg fáj, mikor megmosom. Hiába dolgozom teljes állásban, túlórával, arra sincs pénzem, hogy elmenjek terápiába, hogy végre magam mögött hagyjam az étkezési zavarom. Mikor megkérdeztem a fogorvosom, hogy mennyibe kerülne pótolni azt a fogam, amiben egy szemmel látható lyuk van, akkor azt mondta, hogy betömni nem tudja, kihúzni ingyen van, de pótolni millió közlei tétel lenne.
Így aztán ott hagyta, amíg nem fáj, addig ott is marad, benne a lyukkal. Minden reggel rettegve kelek, hogy megvan-e még? Mert ha egyszer kiesik, vagy elkezd fájni, nem lesz pénzem pótolni. Ha lenne mondjuk hétszázezrem, azt a mentális egészségemre fordítanám, nem költeném el egy fogra. Más meg autót vesz belőle, vagy lakáshitelt törleszt. Vagy nincs, és sosem volt neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!