Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi fogatlan...

Miért van ennyi fogatlan ember Magyarországon?

Figyelt kérdés

És nem csak az aggastyánokra gondolok itt. Sok középkorú ember is tök jól elvan szemfogak,metszőfogak nélkül. Tudom nem a fogak teszik az embert,és lehet egy fogatlan ember is értékes,de nem gáz szerintetek ez ?

A buszsofőr is ma olyan volt mint egy hoki játékos. Vagy a bolti eladó.

2023. máj. 27. 16:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
9 Na elmehetsz a fenébe..Majd ha nem más pénzéból éldegélsz, majd akkor játszd az eszed, már ha addigra lesz..
2023. máj. 27. 17:07
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Igénytelenek, meg sokan félnek is a fogorvostól. Ismerek egy olyan pasit iPhone 13ra volt pénze ,de hogy a kirakat fogai már rohadnak az nem érdekli mi ez ha nem igénytelenség.
2023. máj. 27. 17:47
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

12!

Kicsit többe kerül egy fogsor rendbehozatala, mint egy elofizeteses, hitelre vett iPhone...Plusz a fogsorra hitel sincs

2023. máj. 27. 17:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk az megint érdekes kérdés, hogy miért csinál gyereket olyan ember, akinek a fogpótlásra sem telik…"

Ma Magyarországon 10-ből 9 ember így csinál gyereket, ennyit tudhatnál már ha ilyen okosnak képzeled magad.

2023. máj. 27. 19:40
 15/26 anonim ***** válasza:
25%
Igen, ez nagyon durva megjegyzés volt.
2023. máj. 27. 19:42
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
A fogpótlás sok esetben egy extrém nagy kiadás. Átlagos fizetésből nem finanszírozható.
2023. máj. 27. 19:44
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

A fiatalabbak talán el sem hiszik, a képeken látható "kínzó eszközök" a valóságban fogorvosi berendezések voltak.

[link]

2023. máj. 27. 20:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Évekig küzdöttem bulémiával. Még mindig nem tiszta, hogy melyikünk fog nyerni.

Viszont ennek köszönhetően 28 fogamból 24 szar állapotban van. Kettőben masszív lyuk van, és négy meg fáj, mikor megmosom. Hiába dolgozom teljes állásban, túlórával, arra sincs pénzem, hogy elmenjek terápiába, hogy végre magam mögött hagyjam az étkezési zavarom. Mikor megkérdeztem a fogorvosom, hogy mennyibe kerülne pótolni azt a fogam, amiben egy szemmel látható lyuk van, akkor azt mondta, hogy betömni nem tudja, kihúzni ingyen van, de pótolni millió közlei tétel lenne.

Így aztán ott hagyta, amíg nem fáj, addig ott is marad, benne a lyukkal. Minden reggel rettegve kelek, hogy megvan-e még? Mert ha egyszer kiesik, vagy elkezd fájni, nem lesz pénzem pótolni. Ha lenne mondjuk hétszázezrem, azt a mentális egészségemre fordítanám, nem költeném el egy fogra. Más meg autót vesz belőle, vagy lakáshitelt törleszt. Vagy nincs, és sosem volt neki.

2023. máj. 27. 23:16
 19/26 anonim ***** válasza:
31%
12es vagyok zsebből vette meg a telefont mert jól keres, nem hitel meg nem ilyen olyan előfizetés. Nos egy iPhone 13 300 körül van, de a foga nem számít neki. A magyar egy öngyógyító nép , ismerek olyat aki inkább eszi a cataflamot de orvoshoz nem menne el. Nyugodtan le lehet pontozni de én ezt tapasztalom a környezetemben. Nyilván van akinek nincs rá pénze, de családomban fura senki sem fogatlan pedig van aki nem jó módú. Akkor nem értem hogy is van ez mégis.
2023. máj. 28. 07:06
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Mivel a legtöbb fog ingyen is megmenhető, ezért egy fiatalabb embernél a pénztelenség nem lehet indoka. Igénytelen, tudatlan vagy szélsőségesen retteg a fogorvostól. Esetleg valami betegség okozza.
2023. máj. 28. 08:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!