Irigy vagy? Irigy vagy, hogy ők képesek örömet lelni az élet legapróbb, legjelentéktelenebb kis dolgaiban is, míg te csak kívülállóként vagy képes figyelni őket, tudva hogy valszeg sosem leszel képes ilyen kis semmiségektől boldog lenni? Hmm? Ezért vagy ilyen rosszindulatú? :)
2023. máj. 19. 18:53
12/19 A kérdező kommentje:
11#
Bántott valaki? Fáj valamid?
Amúgy nem vagyok irigy
2023. máj. 19. 18:55
13/19 anonim válasza:
#12 A tinilányok ártatlan szokásaira feleslegesen panaszkodó kérdések 99%a erről szól, márpedig le kell írni, hogy meg tudjátok jegyezni...
Én meg nagyon szeretném ha végre megjegyeznék a hozzád hasonlóak, mert unalmas már hogy van hetente fél tucat tinilányos kérdés.
2023. máj. 19. 18:58
14/19 anonim válasza:
Ha szerinted bárki valami űrt akar betölteni telefontokokkal, akkor nálad vannak inkább bajok.
2023. máj. 19. 19:00
15/19 anonim válasza:
#11 Ahhoz nem kell irigynek lenni, hogy valakit zavarjon a mértéktelen pazarlás. Sajnálom de engem rohadtul érdekel a környezetünk ezért mikor ilyeneket látok az fáj. Meg lehet nézni, hogy a világ által termelt össz szemétnek mekkora részét teszi ki a ruha. És nyilván nem azért, mert senki nem akar megfagyni/leégni égtájtól függően, hanem mert bizonyos embereknek minden héten új kibek*rt pulcsikácska kell. És igenis rohadt szomorú, hogy ahelyett hogy jobb irányba haladnánk a mértéktelen és iszonyatosan kártékony pazarlás helyett, olyan dolgokra is elkezdjük ezt kiterjeszteni mint egy telefontok. Mert Klárikának muszáj a csillámos telitoki a menci csillámos toppjához, az előző meg mehet a kukába, az tök mindegy hogy az óceánon meg úszkálnak a szemétszigetek.
2023. máj. 19. 19:28
16/19 anonim válasza:
Mert a ruhájuk, táskájuk színéhez megfelelőt teszik rá.
2023. máj. 19. 21:25
17/19 anonim válasza:
En nem tudom, az milyen. Nekem fedeles tok van, olyan, mint egy szep notesz. Senki nem latja a kepernyot rajtam kivul, es podcast hallgatas kozben naponta tizszer leejtem, jol viseli.
2023. máj. 20. 10:55
18/19 anonim válasza:
15, kidühöngted magad? jobb már? XD
esküszöm nektek zöld kölyköknek tényleg kéne már valami ajándékot venni, akkor talán kevésbé lennétek irigyek és megkeseredettek... a problémádra meg (amit nem tizenéves gyerekek okoznak vicces és szép kiegészítőkkel), a hulladékégetők építése a megoldás, de ha meghalljátok a szót, azonnal kezdődik a sírás, így a projekt elmarad és a hulladék inkább elköltözik a tengerbe. hiszti helyett gondolkodni kéne, a normális embereket meg békén hagyni.
2023. máj. 20. 11:16
19/19 anonim válasza:
Van, akinek amolyan kiegészítőként funkcionál, de akadnak olyanok is, akiknek ez önkifejezés, különböző hangulatokhoz, alkalmakhoz. Vagy csak megtetszik nekik egy adott darab és megveszik, majd felváltva használják őket.
Nekem is flip tokban van a telefonom, és bár akad rá példa, hogy megtetszik egy-egy szilikontok, nem veszem meg, mert ismerem magam. Szinte biztos, hogy olyan tokban az első nap ejteném le a telefont. Képernyővel lefelé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!