A tinilányoknál miért szokás hogy 20 darab szilikontokot vesznek ugyanarra a mobiltelefonra?
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 17:43
2/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs, pedig 19 éves vagyok. Én is vettem már hülyeségeket, de ennek tényleg nincs értelme, mert nem is látom a telefonom hátulját. Még ha nincs is a kezemben, akkor is a képernyővel felfelé van letéve. A toknak védenie kell és ennyi. Gondolom ez is egy újabb taktika, amivel bizonyos emberek megpróbálhatják betölteni a lelkükben tátongó űrt, persze eredménytelenül. Kapitalista gondolkodásmód, vedd meg és ettől majd boldog leszel. De hogy miért pont a telefontokok...
3/19 anonim válasza:
Nekem mindössze 1 db átlátszó tokom van, a régi telefonomon is 5 évig ugyanaz a hozzátartozó sima tok volt. Totál felesleges szerintem olyan sok tokot megvenni egy csomó pénzért. Szóval szerintem ez nem igaz mindenkire :D 17l
4/19 A kérdező kommentje:
Én nemtudom hogy ez milyen fajta jó érzéssel tölti el őket de elég gyakori jelenség a szilikontokok felhalmozása tinilányoknál...
2023. máj. 19. 17:53
5/19 anonim válasza:
mert te soha semmilyen mások szemében feleslegesnek tűnő dolgot nem veszel, ugye? mért fáj neked?
6/19 anonim válasza:
Amiért más 20 pár cipőt, taskat, bizsut vagy napszemüveget vesz
7/19 anonim válasza:
El kell,higy keserítselek,nemcsak tinilányoknál. Én 32 vagyok,nekem ugyan nincs 20,csak 3,de a kövi már ki van nézve. Szeretem a változatosságot, és a telót is felöltöztetni.pl ha kirándulni megyek akkor egy extra vastag, strapabíró tokot teszek fel,ha buliba akkor csilivilit, és sima célra is masik mintás van, és lesz.De miért zavar?
8/19 anonim válasza:
Mert a “piac” minden lehetőséget megragad a divat követésére és a kizsákmányolásra. Így kiegészítőként tekintenek a telefon tokokra, melyekkel az emberek jobban kifejezhetik a gyorsan változó személyiségüket vagy éppen az aznapi öltözékükhöz passzoló darabot.
9/19 anonim válasza:
Mert szeretik váltogatni gondolom, a telefontok is egy kiegészítő. Tök jó minták vannak ráadásul gyorsan is kopik a legtöbb tok, az meg már szarul néz ki.
10/19 A kérdező kommentje:
Jól lepontozzák azt aki nyíltan leírja a tényeket...(#2-es)
2023. máj. 19. 18:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!