Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lottónyertesként mihez kezdjek...

Lottónyertesként mihez kezdjek az életben?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 23:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Fektesd be! Tudom, manapság kevés olyan befektetés van, amivel nem élheted fel pillanatok alatt a pénzedet, de azért akad. Ha pl. veszel egy pár lakást, és azokat kiadod, akkor gyakorlatilag életed végéig megélhetsz munka nélkül a lakbérekből. De ha nagyon lusta vagy, aranyat is vehetsz, azon hosszú távon mindig nyersz.
2023. máj. 12. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:
12%
Ja itt mindenki nyer a lottón legalább félévente. Érdekes egy fórum ez.
2023. máj. 12. 10:33
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
12# tudod te hany fajta lotto van? Evente tobb szazan nyernek
2023. máj. 12. 11:10
 14/18 Szolovjov ***** válasza:
12%
Szerintem kamu, mert a lottón senki nem nyer, legalábbis milliárdokat. Viszont ha igaz lenne azt mondanám hogy semmi esetre se fektesd be, mert akkor elúszhat. Be kell osztani a várható körülbelüli élettartamodra és életed végéig nem kell dolgoznod. Én ezt tenném.
2023. máj. 12. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
13. Tudom, de én csak azt mondom ez egy troll, leginkább a pénzügyek kategóriában aktív. Már annyiszor nyert a lottón hogy ő már akkor biliárdos. Egyébként és ki lenne az a nem normális aki ide jönne elmondani és kérdezni hogy mire költse? Ekkora marha nem létezhet. Mellesleg szerintem normális ember azonnal be akarná váltani. Én biztos intézném azonnal.
2023. máj. 12. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15# jogos, van ilyen
2023. máj. 12. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Javaslom, szervezd meg, hogy milyen stratégia mentén fogod távol tartani magadtól az addig nem is ismert barátokat, ismerősöket, emberöltő óta nem látott távoli rokonokat! Aztán érdemes lenne befektetni valamennyi pénzt, mert ha nem "járatod" a pénzt, akkor tök mindegy, mennyit nyertél, felzabálja az infláció vagy elcsipegetik a hatóságok, bankok különböző jogcímeken a számlá(i)dról. Lakáskiadás, extrém szolgáltatások, - például rengeteg nő nem tud az üzletek által kínált "szabvány ruhák" használatával saját ízléséhez és testalkatához mérten felöltözni, hülyére kereshetnéd magad azzal, ha megfizethető egyéni szolgáltatásokra épülő női ruházatot, kiegészítőket árulnál. Az a lényeg, hogy egy olyan vonalat lenne érdemes megtalálnod, amely nem lerágott csont. Kockázatos, de a túltelített piacokkal sem viszed sokra!
2023. máj. 12. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

14:

Miért ne nyernének milliárdokat? Legutóbb is elvitte valaki. Persze lehet konteókat gyártani, hogy valaki bennfentes lenyúlta, de egyébként a Szerencsejáték Zrt-nél ennél sokkal kevésbé kockázatos útja van a lenyúlásnak, sportszponzoráció címen lapátolják ki a pénzt, visszaosztva az ottani vezetőknek, ezzel nem lehet lebukni, mert ez a NER része, amiért az átlaproli inkább tapsikol, nem hogy kifogásolná.

Csak azért nem hallasz lottó nyertesekről, mert egyrészt kevés van belőlük, hiszen kicsi az esélye a főnyereménynek, másrészt minden nyertes érdekelt a titkolózásban. A Szerencsejáték Zrt. egyébként abban lenne érdekelt, hogy publikus legyen, mert jó reklám lenne.

2023. máj. 13. 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!