11/32 anonim 

válasza:

Nem mindig. A fidesznek SOSEM bocsájtok meg, az már biztos.
12/32 A kérdező kommentje:
10-es hasonló.
2023. máj. 6. 03:07
13/32 anonim 

válasza:

Keményszívű vagy. Magadnak meg tudsz megbocsájtani?
14/32 A kérdező kommentje:
Nem, meg nehezebben.
2023. máj. 6. 03:37
15/32 anonim 

válasza:

Gyakorolni kéne. Megbocsájtok magamnak az életben elkövetett hibáimért.
16/32 anonim 

válasza:

Megbocsájtani tudok,mindenkinek.Volt bőven módom,sajnos rengeteg rosszat kaptam az életben.
De felejteni senkinek,semmit sem tudok.Minden szóra emlékszem,minden gesztusra.
Ezért- sem- tudok senkinek még egy esélyt adni az életemben.Senkinek,soha.
17/32 A kérdező kommentje:
A megbocsatast nem lehet akarni. Legalabnis nekem tudatosan nem megy. Ha nem jon szivbol, akkor csak megjatszas.
2023. máj. 6. 07:48
18/32 anonim 

válasza:

Senkinek sincs szüksége a megbocsájtásomra. Ahhoz túl nagy bennem a megértés.
19/32 anonim 

válasza:

Ha megbocsájtasz, akkor felejtesz is! Nem elfelejtesz, csak felejtesz. Megtörtént, tovább lépsz rajta, így értem. Nem rugózol rajta, nem hánytorgatod fel, nem hibáztatsz. Nem akarni kell, hanem megérni rá. Ha tisztul a lelked, akkor nem ragaszkodsz a sérelmeidhez, ez a kulcs. A sérelmek és az ebből fakadó harag akadályozza a megbocsájtást.
20/32 A kérdező kommentje:
Ertem, csak nekem ez nem megy. Nem felejtek es nem bocsatok meg. Mert nem megy, hiaba akarom.
2023. máj. 6. 08:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!