Mit köszönhetsz az embereknek?
Akár jó, vagy akár rossz dolog.
Legyen az bármi, akármi.

Megmentettek már jópárszor nagybajokból is. Vagy erőt adtak/adnak.
Vagy tanítanak.
Pl ilyen shortok is
Vagy amikor bíztatnak, velem vannak, drukkolnak.
Vagy amikor elérte pl kollega hogy duplázzák a fizunkat.
Vagy amikor egyutt sírtunk/nevettünk.
Vagy amikor férfi kihozza belőlem a nőt is vagy ösztönöket, és megélhetem azt.(vonzódom, öntudatlanul flörtölök, csillognak a szemeim, feltüzel, szexisebb leszek erősebb egészségesebb fittebb boldog stb)
Vagy mert segítik a szegényeket. (Nekem se anyám se apám..)
Vagy amikor megmosolyogtatnak megható dolgok mikor pl nagyi segít vagy tanít főzni, vagy átveszi a kicsit mikor már elájultam az éjszakázásoktól,
Vagy mikor összefog mindenki egyért (rahedli könnyekig megható videok vagy respect videok is)
Vagy mentik az állatokat.
Vagy maga az emberi szervezet hogy az utolsókig is küzd(mentősök amiket meséltek mikor elvérzik valaki, hogy olyankor a sziv annyira gyorsan ver, olyankor hogy még az utolsó egy decit is keringteti és az utolsó cseppig is küzd hogy életben tartsa a szervezetet)
Meg ugy amblokk amiket feltaláltak. Az áram, a boltok, a kényelem, a net, a párna, a takaró az ágy a wc, a mosógép, stb.

Folyt Rosszakat egyáltalán nem köszönök. A csalódasokat megcsalásokat átveréseket alázásokat mobbingot gúnyt irigységet taposást lehúzást vagy meghal a szeretted kutyád macskád stb.
Nekem ezekre nem volt soha szükségem tanulni se ezeket, hogy léteznek.
Nincs olyan rossz aminek bármit is köszönhetnék, vagy megérdemeltem volna, vagy bármilyen pozitív hatása is lenne.
Mind kimaradhatott volna az életemböl és lehettem volna boldog a könnyek nehézségek helyett inkább.
Nem érzem azt hogy ahhoz hogy nekem fehér legyen a világ és értékeljem becsüljem a jót, ahhoz nekem a rosszat feketét ismernem kéne. Vagy hogy a rossz tapasztalatoktól lennék egyáltalán jobb vagy erősebb vagy bármi. Ez nekem teljesen off.
A rossz dolgok minden esetben csak fájdalmat demotiváltságot félelmet szorongásokat szült eddig és önleértékelést vagy elkeseredettséget vagy ámokfutást pánikban kilábalni a bajokból. És nem fejlődést haladást boldogságot hoznak.
Pl amikor kimászol egy gödörből. Akkor nem fejlodtél, nem hegyre értél fel, hanem csak a nullára a palóra ahonnan le se kellett volna lentebb zúgnod es ahonnan haladhattál volna feljebb előrébb ha nincs az a gödör.
Semmiféle kudarc pofáraesés csalodás meg ami negatív engem még nem vitt előrébb csak hátrébb.

Folyt Ja a legtöbb ember pofonokból tanul
Na en vagyok a ritka kivétel aki nem. Sőt a pofonok csak hátráltatnak megtörnek inkább és gyengitenek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!