Mi az, amit köszönhetsz a mostani korona-helyzetnek?
Figyelt kérdés
Ne csak a negatívumokat nézzük.
Mik azok a pozitív dolgok, amelyek csak ebben az esetben történhettek volna meg?
2020. márc. 31. 13:52
2/24 V. Hélix válasza:
A nagymamám akit az egész család utál nem zaklat minket, hogy menjünk hozzá vasárnapi ebédre. Azt most nem fejtem ki, hogy miért nem kedveljük, de meg van rá az okunk.
3/24 anonim válasza:
Mivel a Föld egyetlen olyan országában élek, ahol lexarják a koronát, így pozitívum nincs. Hacsak az nem, hogy MAgyarország milyen flottul kezeli a helyzetet és büszke vagyok. megyek melózni,bele a sűrűjébe, védelem nélkül a betegekhez, a gyerek iskolába és cseszhetjük a hazautat, egy örökkévalóság után. Bocs,tudom,nem ilyen választ vártál..
4/24 anonim válasza:
Elkezdtem újra makettezni, home office
5/24 anonim válasza:
Több idő van a gyerekekre, tiszta a levegő.lehet pihenni annak aki agyon dolgozza magát.Gyógyul az ózonréteg
6/24 anonim válasza:
Nézőpont kérdése: többet GYK-zok, van 1-2 személy, akivel itt tudok beszélgetni. Más nem.
7/24 anonim válasza:
Én sajnos semmi pozitívat nem látok a dologban.
8/24 anonim válasza:
Végre nincs rohanás, pihenhetek is. Rámfért már!
Mivel nem járok melózni, kevesebb kaja kell, alig vásárlok, nem költök sokat.
Végre van időm a lakást is jobban kitakaritani, selejtezni. Hogy a fáradt zombi ne éljen disznoolban.
9/24 anonim válasza:
rajottem hogy a szivem melyen imadom a hugomat és meghalnek ha elveszitenem...azota sokkal kedvesebb vagyok vele..(eddigse voltam gonosz csak na..) 22N / 10L
10/24 anonim válasza:
Csend van, mert bezárt az a szórakozóhely, amit pár hónapja nyitottak a lakásunk alatt. Több időm van olvasni, kevesebb pénzt költök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!