Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondanak nekem olyanokat...

Miért mondanak nekem olyanokat, hogy "megtalálod majd az igazit", "rád is vár valaki", amikor nyilvánvalóan nincs így?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy borzasztóan ronda ember vagyok, emiatt pedig rettentően önbizalomhiányos. Ez így eléggé szerencsétlen kombó. Nehezen nyitok a nők felé. És ha netán még szimpatikus is vagyok valakinek (néha megesik), akkor is az van, hogy nem tud hozzám vonzódni. Még soha senki sem vonzódott hozzám.

Nagyon magányos vagyok, értéktelennek érzem magam. Nem értem, miért mondanak nekem ilyeneket, miért akarnak becsapni.

2023. ápr. 23. 16:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nézd, pont annyi az esélye, minthogy nem fogod. Én pl egyáltalán nem vagyok ronda, se buta, mégse találtam senkit. És már valószínüleg nem is fogok,és őszintén nem is érdekel. Én úgy érzem jó voltam mindenkihez, ezt érdemlem az élettől. Na mindegy bocs. Viszont rengeteg nem ideális küllemű nőt és férfit látok, aki vígan fogja párja kezét, vagy akár családja is van. Tologatják a babakocsit. Szóval nem hülyeség.
2023. ápr. 25. 06:30
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Oké, tételezzük fel, hogy tényleg bűn ronda vagy... Tudod hány 30-as éveiben járó fogatlan ragya képű ismerősömnek van barátnője/felesége? Ez nem ködösítés, tényleg mindenkinek van párja. Jóllehet, nem egy topmodell lesz, de ha hajlandó vagy úgymond "megalkudni" akkor neked is lesz. Ez legyen a legnagyobb problémád.

Rögtön örülni fogsz magadnak, ha eszedbe jutnak olyanok, akik bármit megadnának, hogy a helyedben legyenek. Vakok, tolószékesek, down szindrómásak. Ebbe gondolj bele, hogy nekik milyen életük lehet. Ugye, hogy mégsem vagy olyan nagy trében?

2023. ápr. 29. 01:00
 23/29 A kérdező kommentje:

22

Na, engem pont nem vigasztal, hogy vannak, akiknek nálam is rosszabb...

Sosem értettem... Ha meghal anyád, jobb kedved lesz attól, hogy másnak meg az apja is meghalt?

És rossz az, akinek nem lesz jobb ettől?

2023. ápr. 29. 01:38
 24/29 anonim ***** válasza:
40%

Hát ez elég hülye hasonlat volt.

Azért szerintem az, hogy nincs barátnőd, nem akkora probléma, mintha valaki egy életre tolószékbe kerül.

2023. ápr. 30. 14:32
 25/29 A kérdező kommentje:

24

Jó' van, te gondolom soha életedben nem voltál padlón azon logika mentén, hogy mindig van, akinek rosszabb.

Nem ismersz, szinte semmit sem tudsz rólam, de megítélsz. Honnan tudod, hogy nekem nem rosszabb, mint egy kerekesszékesnek (nem tolószékes)? De ha nem is rosszabb, miért kéne ennek örülnöm? Lelki bajoktól ugyanúgy szenvedhet az ember, mint a fizikaiaktól.

2023. ápr. 30. 14:46
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet az ocsmány képeden nem tudsz, de a modorodon tudsz változtatni... már előrébb vagy. Én sem vagyok a nők kedvence, mégsem jövök fel rinyálni ide, hogy másoktól kérjek segítséget. Ha egy lány nem talál attraktívnak, akkor tökmindegy, már elhasaltál.
2023. ápr. 30. 18:15
 27/29 A kérdező kommentje:

26

De engem senki sem talál attraktívnak, nem érted? A modorommal nincs probléma. Az ilyen magadfajta kötekedőkkel viszont nem fogok jópofizni. Azt hiszed, nem látom, mire megy ki a játék?

Miért ne kérhetnék másoktól segítséget? Te valami roppant maradi őskövület lehetsz.

2023. ápr. 30. 18:28
 28/29 A kérdező kommentje:

26

Nem kívánom, hogy legyél az én cipőmben! De azt hiszem, máshogy látnád a dolgokat.

2023. ápr. 30. 18:33
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Na mit hiszel, mire megy ki a játék? Kíváncsi vagyok.

Nem akarok kötekedő lenne, csak ráreflektáltam néhány tényre. A másik meg az, hogy itt nem fogsz választ kapni a kérdésedre, maximum annyit, hogy szedd össze magad, mert ha már önbizalmad sincs, akkor esélyed sincs sok, de ezt magadtól is tudod szerintem.

Azt viszont én nem tudom, hogy mitől is vagyok őskövület. Nem is lényeg persze, a lényeg az hogy legyél nyitottabb meg határozottabb. Vannak olyan lányok, akik már az ember szövegétől elkezdenek bukni valakire, ha van olyan jófej meg határozott.

Ennél többet más sem fog tudni írni. Az meg hogy csúnya vagy... hát ilyen az élet. Kinek milyen lapot osztottak. Azzal nem tudsz mit kezdeni.

2023. máj. 1. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!