Miért mondanak nekem olyanokat, hogy "megtalálod majd az igazit", "rád is vár valaki", amikor nyilvánvalóan nincs így?
Az a helyzet, hogy borzasztóan ronda ember vagyok, emiatt pedig rettentően önbizalomhiányos. Ez így eléggé szerencsétlen kombó. Nehezen nyitok a nők felé. És ha netán még szimpatikus is vagyok valakinek (néha megesik), akkor is az van, hogy nem tud hozzám vonzódni. Még soha senki sem vonzódott hozzám.
Nagyon magányos vagyok, értéktelennek érzem magam. Nem értem, miért mondanak nekem ilyeneket, miért akarnak becsapni.
10. egyben kérdező!
"Nagyon magányos vagyok, értéktelennek érzem magam"
Én az 5. vagyok. Aztán meg elolvastam a 10. kommentbe foglaltakat.
És azonnal megállapítottam, hogy nem vagy te értéktelen. Csak unatkozol igy vasárnap estefelé.
Aki minden kommentre tud valami kis "szösszenetet" írni ,ráadásul ilyen gyorsan, és viszonylag kommunikatívan, arról meg én nem tudom elhinni hogy nem tud -- a szavaiddal --élve "nyitni".
Úgyhogy azt elhiszem hogy ronda vagy de azt már nem , hogy ennek ellenére nem tudnál magadnak párt találni. A kommunikáció , ha nem is félsiker de az bizonyos lányoknál/nőknél igenis fontos , felfigyelnek rá.
Úgyhogy ez a kérdés részemről megy a kamu kategóriába.
Szépélést kívánok.( de lehet az is kamu) Mert a többi már megvan.
Na csá!
12
Bárcsak kamu lenne!
Nem a forgalmazó képességemmel van baj, hanem a kishitűségemmel, és hogy rettentően zavarban vagyok mások társaságában.
"azonnal megállapítottam, hogy nem vagy te értéktelen"
Ilyen kedveset se igen mondtak (írtak) még nekem...
Kérdező,nagyon szépen és összeszedetten fogalmazol;ezt csak úgy megemlítettem.
Ne tartsd magad értéktelennek azért, mert valaki nem becsült meg.
A külsőleg szépnek mondott emberek is megsérülhetnek,nekik is összetörhetik a szívüket,őket is bánthatja hasonló gondolat. Ahogy írtátok,szubjektív dolog ez.
Nem tudok motivációs kommentet írni neked,de hidd el hogy igen is sokat érsz,csak maradj szívedben és lelkedben ember;érzelmekkel és pozitív gondolatokkal ihlesd saját magadat. Ezen csak te tudsz segíteni.
Mindannyiunkat összetörtek már,lehet az akár egy barát,család vagy a nagy szerelem.De valahogy mindig sikerül összeszednünk magunkat,ez bennünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!