Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha jóval fiatalabbnak nézel...

Ha jóval fiatalabbnak nézel ki attól, ahány éves vagy valójában, mennyire zavar, ha emiatt ismeretlenek csak úgy tegeznek?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 15:31
A kérdező szavazást indított:
Zavar
Nem zavar
29 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Engem egy dolog zavar csak, hogy már mindenki mindenen meg tud sértődni :D
2023. ápr. 19. 15:46
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavar. Aki letegez, azt visszategezem.
2023. ápr. 19. 15:48
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Egyetlen kellemetlen beszélgetésben volt részem: huszonhat éves vagyok, de a megjelenésem miatt nagyjából 16-18-nak nézhettem ki, amikor megszólított egy bőven negyven feletti pár az utcán (beszélgettünk, kérdezgetett ezt-azt a ruhámmal kapcsolatban), és a nővel magázódtunk, ahogy kell, de a férfi nem tudta magát tartani hozzá az első mondat után, és folyamatosan tegezett, akármilyen következetesen beszéltem vele, és próbáltam éreztetni, hogy nem kéne.
2023. ápr. 19. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Az soha nem zavart, hogy jó tíz évvel fiatalabbnak néztek mindig a koromnál, a 16 éves lányom testvérének néztek sokszor, meg még késöbb sem annyinak néztek, amennyi voltam/vagyok.

Az meg, ha valaki tegez, soha nem zavart, én is tegezem és ennyi. Másrészt a magázás eleve kimegy a divatból, szerintem is elmaradott szokás, szóval ezért is mindegy.

2023. ápr. 19. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Hát engem nem zavar, amúgyis a magázás már csak hivatalos helyeken szokás, és szinte már mindenki mindenhol tegeződik.
2023. ápr. 19. 16:06
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Én még a barátaim szüleit magáztam, eszembe se jutott volna másképp tenni. Az én gyerekeim barátai már simán letegeznek. Engem szokott zavarni, de sok mindent már nem lehet tenni ellene.
2023. ápr. 19. 17:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha tegeznek. Sőt, örülök neki. :)
2023. ápr. 19. 17:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem az szokott zavarni, ha valaki hol tegez, hol magáz, akkor én sem tudom, hogy akkor most hogyan szeretné, hogy köszönjek neki. Az ilyeneknek nem szoktam előre köszönni, vagy csak valami semlegeset, ami lehet tegezés is meg magázás is. Felnőtt ember el tudja dönteni, hogy tegeződni vagy magázódni szeret, akkor már legyen ebben következetes is. Én 38 évesen úgy viszonzom a köszönést, ahogy kezdik, ha tegeznek, visszategeződök, ha magáznak, akkor én is magázódok.
2023. ápr. 19. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nehezen dolgoztam fel, hogy 10-15 évvel fiatalabbnak néznek ismeretlen emberek, aztán megbarátkoztam a gondolattal.
2023. ápr. 19. 18:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap voltam állásbörzén (végzős egyetemista vagyok) és megkérdezték, hogy gimiben végzős vagyok-e már.

A tegezéshez elég fiatal vagyok.

2023. ápr. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!