Zavar, hogy folyton fiatalabbnak néznek, hogy nézzek ki idősebbnek? 18/L
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 18 évesen folyton fiatalabbnak néznek, mindig elkérik a személyimet, ha mondjuk veszek egy sört,és ha nincs nálam nem adják ki dohányozni nem dohányzom, de volt,olyan, hogy bekísértem valakit és nem volt nálam személyi és kiküldtek, mert azt hitték nem vagyok annyi, munkahelyen is megkérdezték folyton hány éves vagyok amikor mondtam, hogy 18 egyből mondták, hogy nem nézek ki annyinak,meg hogy minimum 2 évet letagadhatok. Nem gyakran sminkelem magam, de az sem segít, sem a hajfestés, mindenhol sziával köszönnek, meg hülyén néznek rám a boltban a piás részlegnél, meg a nőgyógyászaton (egy betegség miatt járok pedig, nem is olyan oka van). Szóval lenne valamilyen módja ennek?2019. szept. 20. 12:39
1/15 A kérdező kommentje:
Ja és a bánásmód is olyan mintha kistini lennék. Talán ez a legnagyobb hátrány
2019. szept. 20. 12:43
2/15 anonim válasza:
Nem foglalkozz vele, örülj neki. Mindenki úgy néz rád, ahogy néz, ő dolga. Személyit azért vigyél magaddal mindig.
3/15 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen én 22 vagyok de 16-17nek néznek mindig. Munka szempontjából is rossz mert nem érzem hogy tudnék érvényesülni mert mindig pisisnek néznek. Öltözködéssel se nagyon lehet javítani ezen mert a fiatalok is felnőttesebben öltözködnek. Poénra kell venni én általában mindig meg szoktam jegyezni hogy nem látszik de elmúltam. Egyébként tudtommal ha 25 alattinak nézel ki akkor az a szabály hogy el kell kérniük a személyit. Legyen nálad mindig, rakd be a telefon tokodba pl akkor mindig nálad lesz.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. szept. 20. 12:49
5/15 anonim válasza:
Majd leszel csúnya öreg, akkor meg az lesz a baj.
6/15 anonim válasza:
Ahelyett, hogy örülnél, itt hisztizel. Majd 50 évesen, ráncosan, ősz hajjal, majd visszasírnád ezt az állapotot.
De ha idősebbnek akarsz látszani, akkor tegyél magadra 1 kg vakolatot, élj káros szenvedélyekkel.
7/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha provokatív voltam.
2019. szept. 20. 12:59
8/15 anonim válasza:
Hehh, 10 évvel vagyok idősebb nálad, de a mai napig minden alkalommal elkérik a személyimet alkoholvásárlásnál, dohányboltban.
Engem igazából ez nem zavar, a csendőrpertu jobban, hogy hiába szólítok meg valakit magázva, simán visszategez mint valami t@knyos kölyköt. Ezt tartom elég nagy illetlenségnek, azon kívül igazából örülök neki, hogy fiatalnak nézek ki. :)
9/15 anonim válasza:
25 vagyok és 16-17-nek néznek àltalában. Azért most már kezd kínos lenni, hogy semmit nem változtam az évek alatt. Plusz alacsony és vékony vagyok. Más 25 évesek meg jóval többnek tűnnek és olyan szép nőiesek. Én meg mint egy tini. :(
10/15 anonim válasza:
Nyugi engem 22 évesen 16-nak néznek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!