Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zavar, hogy folyton fiatalabbn...

Zavar, hogy folyton fiatalabbnak néznek, hogy nézzek ki idősebbnek? 18/L

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 18 évesen folyton fiatalabbnak néznek, mindig elkérik a személyimet, ha mondjuk veszek egy sört,és ha nincs nálam nem adják ki dohányozni nem dohányzom, de volt,olyan, hogy bekísértem valakit és nem volt nálam személyi és kiküldtek, mert azt hitték nem vagyok annyi, munkahelyen is megkérdezték folyton hány éves vagyok amikor mondtam, hogy 18 egyből mondták, hogy nem nézek ki annyinak,meg hogy minimum 2 évet letagadhatok. Nem gyakran sminkelem magam, de az sem segít, sem a hajfestés, mindenhol sziával köszönnek, meg hülyén néznek rám a boltban a piás részlegnél, meg a nőgyógyászaton (egy betegség miatt járok pedig, nem is olyan oka van). Szóval lenne valamilyen módja ennek?

2019. szept. 20. 12:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Én anyumnak, mikor 33 éves volt elkérték a személyiét, és nem nagyon akarták ki adnj neki a bort. Szóval lesz még pár ilyen esemény, amit túl kell, hogy élj. Kitartást :)
2019. szept. 21. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Menj nagyobb üzletekbe piáért, ott a kutyát sem érdekli hogy hány éves vagy.
2019. szept. 21. 22:11
 13/15 A kérdező kommentje:
A Tescoban sem adták ki
2019. szept. 22. 08:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk 18 évesen éppenhogy jogosult lettél piát venni, nem is értem, milyen alapon várod el vadidegenektől, h azt a pár hónapot ránézésre megállapítsák rajtad... alap, h ilyenkor (meg amúgyis) legyen nálad személyi...

Kis ideig dolgoztam dohányboltban, tök vicces volt, h a személyikérésre adott reakciókból már lehetett tudni, h kik azok, akiknek még ott az a bizonyos tojáshéj - épphogy betöltötték a 18-at (jellemzően ők kezdtek el hisztizni meg kiborulni, ill. rendkívül önérzetesen kikérni maguknak, h mi az, h nem nézem őket nagykorúnak - két hónappal a szülinapjuk után), és kik azok, akik pár éve már felnőttek, és úgy is érzik magukat (ők általában mosolyogva odaadták a személyit, vagy még meg is köszönték a “bókot” :)).

Nah szal ilyesmin tök butaság fennakadni, egyrészt 1-2-3 év difi simán belefér, ha egy vadidegen korát kell megtippelni (nyakamat rá, h te is fiatalabbnak tippelnél engem a valós koromnál :)), másrészt pont a “gyerekességet” mutatja - hidd el, az eladót am marhára nem érdekled, csak nem akarja, h megbaxák/kirúgják, fél perc múlva már azt is elfelejti, h létezel, miközben te ezen fortyogsz magadban, mintha rólad szólna az egész...

2019. szept. 23. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 21-22 vagyok és még mindig kiküldenek a dohányboltból (pedig csak kóláért megyek :D), a boltban az eladók simán letegeznek stb. Pedig nem vagyok kislányos alkatú, de az arcom lehet fiatalnak néz ki, meg nem sminkelek.

Igazából amikor elkerültem egyetemre (gondolván, hogy milyen felnőtt vagyok :D), engem is zavart, de már nem igazán bánom. Végülis jó fiatalnak lenni és reménykedek benne, hogy nem fogok hirtelen megöregedni, azaz mindig fiatalabbnak fogok tűnni a koromnál.

2019. szept. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!