Zavar, hogy folyton fiatalabbnak néznek, hogy nézzek ki idősebbnek? 18/L
Mondjuk 18 évesen éppenhogy jogosult lettél piát venni, nem is értem, milyen alapon várod el vadidegenektől, h azt a pár hónapot ránézésre megállapítsák rajtad... alap, h ilyenkor (meg amúgyis) legyen nálad személyi...
Kis ideig dolgoztam dohányboltban, tök vicces volt, h a személyikérésre adott reakciókból már lehetett tudni, h kik azok, akiknek még ott az a bizonyos tojáshéj - épphogy betöltötték a 18-at (jellemzően ők kezdtek el hisztizni meg kiborulni, ill. rendkívül önérzetesen kikérni maguknak, h mi az, h nem nézem őket nagykorúnak - két hónappal a szülinapjuk után), és kik azok, akik pár éve már felnőttek, és úgy is érzik magukat (ők általában mosolyogva odaadták a személyit, vagy még meg is köszönték a “bókot” :)).
Nah szal ilyesmin tök butaság fennakadni, egyrészt 1-2-3 év difi simán belefér, ha egy vadidegen korát kell megtippelni (nyakamat rá, h te is fiatalabbnak tippelnél engem a valós koromnál :)), másrészt pont a “gyerekességet” mutatja - hidd el, az eladót am marhára nem érdekled, csak nem akarja, h megbaxák/kirúgják, fél perc múlva már azt is elfelejti, h létezel, miközben te ezen fortyogsz magadban, mintha rólad szólna az egész...
Én 21-22 vagyok és még mindig kiküldenek a dohányboltból (pedig csak kóláért megyek :D), a boltban az eladók simán letegeznek stb. Pedig nem vagyok kislányos alkatú, de az arcom lehet fiatalnak néz ki, meg nem sminkelek.
Igazából amikor elkerültem egyetemre (gondolván, hogy milyen felnőtt vagyok :D), engem is zavart, de már nem igazán bánom. Végülis jó fiatalnak lenni és reménykedek benne, hogy nem fogok hirtelen megöregedni, azaz mindig fiatalabbnak fogok tűnni a koromnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!