Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Zavar nagyon, hogy fiatalabbna...

Zavar nagyon, hogy fiatalabbnak néznek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

21 leszek nemsokára és sok tik tokos kisfiú mondja rám, hogy 16-nak nézek ki, illetve szórakozóhelyekre, dohányboltba alig akarnak beengedni.

Nagyon frusztrál, hogy fiatalabbnak néznek, mert kicsit megalázónak érzem és szerintem nem is nézek ki fiatalnak, csak tényleg a sok 14 éves agyonsminkelt lány miatt, akik 18-nak néznek ki, már nem tudják sokan reálisan felméri az emberek életkorát.

Múltkor voltunk bulizni és megkérdezte tőlem egy csavó, hogy 10 vagy 11.-es vagyok és leesett az álla, mikor mondtam, hogy 4. félévem kezdem egyetemen.

Mit csinálok rosszul, de most komolyan?

2023. jan. 20. 08:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Ne zavarjon.

Örülj neki.

2023. jan. 20. 08:02
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Ennek egyszer még nagyon fogsz örülni.

N

2023. jan. 20. 08:16
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Ez teszi az egészséges életmód, rendszeres edzések kiegyensúlyozott napok, pihentető éjszakák, nincs cigi, energiaital, alkohol, és szex. Lehet rólad példát venni.
2023. jan. 20. 08:25
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Inkább szerencsés vagy, nálam pont a fordítója van meg legtöbben azt hiszik 24-25 vagyok, közben most töltöttem be a 21-et. És eléggé frusztráló ismerkedésnél halgatni, hogy nem hiszik el a koromat. De alapból ez főleg genetika része is. Mert én nem cigizek, alkoholt néha iszok. Mondjuk lehet a kaja is bele játszik mert nem vagyok az aki a legegészségesebben érkezik.
2023. jan. 20. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
10-11 évesnek néznek akkor elég csenevész lehetsz. Későn érő tipusú ember vagy.
2023. jan. 20. 08:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem 10 - 11 évesnek néztek, hanem 10 vagy 11. osztályos gimnazistának.
2023. jan. 20. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Gimnázistá :-D Ők még látnak, fiam. :-D
2023. jan. 20. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Engem is nagyon zavar. 27 vagyok de nem néznek nagykorúnak sem. Mondják, hogy jaj de hát ez nők és örülni fogsz neki... Nem bók, mert pont, hogy nem vesznek komolyan, mert még gyerek vagyok szerintük. Meg lehet 40 évesen jó lesz 30-nak kinézni de az még több, mint 10 év... Ha veszek alkoholos italt akkor nem mindig csak személyit kérnek hanem meg is aláznak hogy én hogy gondoltam hogy bejövök ide meg hogy nem szolgálnak ki 18 alattiakat... Amikor Tindereztem akkor minden második üzenet: tényleg 2X éves vagy? :O igen b+ annyi vagyok...

Esetleg erősebben sminkelhetsz meg öltözködhetsz úgy mint egy 30-as elegáns nő, az segít valamit, de szerintem én csak megvárom amíg örülni fogok ennek a helyzetnek 😂

2023. jan. 20. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nők = bók
2023. jan. 20. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt csinálod rosszul, hogy nem örülsz ennek. Ahol kell kicsapod a személyidet és aztán hallgatod hogy hogy irigykednek a többiek. ;)
2023. ápr. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!