Mit csináljak, ha 10 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál? A boltban is elkérik az igazolványomat. Mindenki gyereknek néz. Mitől van ez? 28/nő
Hát akkor mindig vidd magaddal a személyit.
Mitől van? A génektől. De ne keseregj ezen. 40 évesen majd örülni fogsz, hogy 30-nak néznek.
Hát ezzel nem tudsz mit kezdeni sajnos. Én 30 éves vagyok és tőlem is mindig elkérik az igazolványt. Ami még annyira nem is lenne nagy gond, de az igen, amikor meggyanúsítanak, hogy nem is vagyok ennyi idős, biztos nem az én igazolványom vagy pedig hamisítvány! Na ezen ki tudok akadni rendesen!
ancixxx meg hülyeségeket beszél. Attól senki nem fog 10 évvel idősebbnek kinézni, mert megváltoztatja a frizuráját!
Én vagyok egy mutogatni való barom ! 40 éves férfi vagyok ,de kölyöknek néz mindenki. Iszonyat megalázó ez, depis vagyok , idegroncs vagyok emiatt. Őrült mennyiségű alkoholt iszok , nem alszok csak 3-4 órákat, hogy végre ÖREGEDJEK, de semmi, semmi hatás. Bárgyú baba arcom van , mindenki LETEGEZ, hülyének néz.... Óriási büntetés ez nekem ! Elhiheted, megértheted ! Őrült állapot ez. Van egy kis fiam is, őt meg az öcsikémnek néznek, hátam mögött össze súgnak, röhögnek.
Annyira elegem van már ebből a megalázó helyzetből, már az utcára is utálok kimenni,
HOGYAN ÖREGEDHETNE MÁR VÉGRE MEG A POFÁM ?????!!!!!!
DILI HATÁRÁN VAGYOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!