Titeket is idegesít, amikor kiderül a korotok és azt mondják, hogy fiatalabbnak nézel ki?
19 vagyok, 16-nak néznek, jó esetben 17-nek és baromi idegesítő tud lenni, amikor megjegyzik, hogy fiatalabbnak látszom. Nem kérdezem a véleményét az ilyennek soha, mégis megjegyzi. Az egy dolog, hogy trafikban elkérik a személyét, vagy, ha piát veszek, de amikor szimplán megkérdezik, hogy hány éves vagyok vagy kiderül valahogy, aztán megjegyzéseket fűznek, na, az baromi idegesítő.
Mondjuk érdekes, mert buliban néztek már 19-nek is, meg 16-nak is..
Nem is az bosszant, hogy nem nézek ki annyinak(Habár azért de, mert nem kapnám fel ilyenen a vizet.), ahány éves vagyok, hanem, hogy még az ember orra alá dörgölik, lekicsinyítve őt. Én soha nem jegyzek senkinek semmit a korához, hogy véletlenül se sértsem meg, ne vegyem el az önbizalmát. Más pedig direkt, azért is, bele nem gondolva, hogy mit okoz a másiknak. Legközelebb, ha ilyen lesz, esküszöm elküldöm az anyukájába az illetőt.
Titeket nem idegesít?
Nem tudom, én nehezen röhögök rajta.
Nem is változtam semmit 15 éves korom óta kb..
engem 14 évesen néztek 12-nek ( max)
és engem is idegesit még ennyi idősen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!