Titeket nem zavar, hogy fiatalabbnak néznek a korotoknál?
A szépségipar ebből él!
A nők ölnének érte!
Engem mindig annak néznek, leginkább azért, mert még mindig szinte gyermekarcom van, azt mondják. Jó érzéssel tölt el, amúgy sem érzem magam annyinak, amennyi az életkorom. ^_^
31/F
Ment a zöld kéz mindenkinek a válaszokért, köszönöm.
#2 válaszoló: De nem érzed úgy, hogy emiatt kvázi "nem kezelnek egyenrangú félként" téged? Nekem is iszonyú gyerekarcom van, vékony is vagyok (gyors az anyagcserém, hiába eszek, és szeretek is enni) arcszőrzetet sem tudok növeszteni normálisat. Nyilván vannak előnyei is ennek, de ismerkedés tekintetében én nem látom...
46 F vagyok és le 35éveseznek sokan,
Nem zavar :D
Engem nagyon zavar. Egy korombeli nő mellett kb kislánynak nézek ki. Úgy irigylem azokat akik nőiesebbek.
24 vagyok, kb 16-nak szoktak nézni. Dohányboltban mikor buszjegyet akartam venni, megkérdezte az eladó hogy elmúltam-e 18. Állásinterjún is mindig rácsodálkoztak. Múltkor a sparban vettem egy energiaitalt,a pénztáros úgy nézett rám, azt hittem meg fogja említeni,hogy fiatal vagyok ehhez is. Alkoholt meg sem próbálok venni. Nyáron egyik barátnőmmel egy alkoholos koktélt ittunk délután, elkérték a személyimet... Egy idő után fárasztó és kínos ez. Nekem ugyan van barátom, de mivel az utcán is gondolom kiskorúnak néznek, a velem egykorú férfiak észre sem vennének.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!