Fiúk! Mennyire zavar az, ha egy lánynak az egyik melle egy számmal kisebb a másiknál?
Figyelt kérdés
Az egyik A-s, a másik B-s.
Engem nagyon frusztrál, önbizalmamra sincs jó hatással. Eddig úgy oldom meg, hogy a másikat 'kitomom'. Bár ez így leírva hülyén hangzikxdd De kifejtem majd, ha szükséges.
Privatot nem kérek, köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 14. 05:36
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Vlt ilyen partnerem, nagyon jó volt vele a szex. Izgalmas 😊
Nekem írhatsz 😊
3/7 anonim válasza:
Miért kéne írnia? Egy kérdést tett fel...
Egyébként ha szeretsz valakit, nem ez lesz a döntő. Akkor teljesen hidegen hagy a dolog.
Egy éjszakásnál pedig bőven belefér, úgy sem ő lesz a feleséged. Tehát mindkét szempontból nézve más miatt nem számít.
4/7 nemaRendőrség válasza:
Ezt most nem tudom elképzelni, tudsz képet küldeni?
5/7 anonim válasza:
Ismerősöm zavarta, strandra sem ment emiatt. Senki előtt nem vetkőzött le.
Nagyon zavarta.
Összespórolta, megcsináltatta, azóta teljes életet él férjnél van, gyerekkel.
6/7 anonim válasza:
Nem igazán zavarna, senki sem tökéletes, ha szeretek valakit, akkor nem akadok fenn ilyen apróságon.
7/7 nemaRendőrség válasza:
Nézd pozitívan, legalább az egyik B kosaras
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!