Titeket nem zavar, hogy fiatalabbnak néznek a korotoknál?
Figyelt kérdés
Lassan 31 évesen, még mindig sokszor 17-18-nak néznek. Sokáig nevettem rajta, és valahol még úgy éreztem jó is, de egyre inkább kezdek rájönni, hogy ismerkedésnél inkább hátrány, mint előny. Ki mit gondol erről?2018. dec. 3. 12:26
11/17 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok, köszönöm! Jöhetnek még! :)
2018. dec. 3. 13:22
12/17 anonim válasza:
Egészen 38-40 éves koromig sokkal fiatalabbnak néztek. Új háziorvoshoz kerültem költözés miatt, 26-nak gondolt max., és mások is jóval fiatalabbnak. Aztán jött egy durva szitu, szó szerint traumaként éltem meg: a fél évvel idősebb párommal, akivel nem sokkal előtte ismerkedtem meg (elváltam) kimentünk egy nagy használtcikkes piacra, egy dagadt kisebbségi árus fickó megkérdezte: ez meg a fiad? :) Na bakker, ehhez mit szólnál a helyemben? Igaz, hogy 50 vagyok, na de a párom is. Fúú, de kiakadtam. Addig jó, míg fiatalnak néznek. Itt a példa, ahogy öregszel, a férfiaknak jót tesz a "kor".
13/17 Metionin válasza:
Engem nem izgat, bár néha amikor random emberek "kiscsajként" definiálnak, az vicces. Meg amikor mondogatják a dolgaimra (öltözködés, zene stb.) hogy majd kinövöm, aztán amikor közlöm hogy bocs de ennyi évesen szerintem már így maradok, akkor csak néznek. Egyszer azt hitték hogy a nővérem személyijével akarok bemenni a cigiboltba. Szóval vannak vicces/fura esetek de nem veszem komolyan annyira hogy utána ezen rugózzak.
(28, akit 16-18-nak néznek).
14/17 he84 válasza:
Engem is néha fiatalabbnak néznek felnőtt létemre, ám ez így volt kamaszkoromban is. Általában nem igazán zavart. Még mindig jobb, mintha idősebbnek néznének.
15/17 anonim válasza:
Ez igaz rám is.
(Az idén néztem egy videót a yutubon. Az illető azt mondta erről a jelenségről, hogy az ilyen ember nincs a helyén, nem vállal felelőséget.)
Gondolom a felelősség (pl. család) az állandó stressz,aggódás hiánya miatt kevésbé öregszünk.
És Csernus Doktor úr állítja ezt.
16/17 anonim válasza:
33 vagyok, és még mindig kérik a személyimet. Én örülök neki. Bár akadt már egy-két vicces szituáció, amikor fiatalabb fiúk megpróbáltak felszedni, de nem, és sosem zavart. Szerintem az rosszabb, amikor a húszas éveim elején egy általános iskola könyvtárában dolgoztam, és nyolcadikosok is csókolommal köszöntek.
17/17 anonim válasza:
Engem egeszen addig nem zavart h fiatalabbnak neznek a koromnal,mig nem lett gyerekem. Emlekszem nagymamammal es a fel eves kilanyommal kimentem a piacra vasarolni.. az egyik arusnal egy idös neni jo hangosan elkezdte mondogatni, h milyen ez a mai fiatalsag h gyerekkent mar gyereke van.. jo kellemetlen volt.. egeszen addig nem hagyta abba mig elö nem vettem a szemelyimet h bizonytsam tenyleg 26 eves vagyok.. persze utana mar jött a szepites h milyen szep a kislany es h neki ennyi idösen mar uton volt a 4.dik....:S (bar h 50 eves leszek es akkor is inkabb a testverenek neznek majd azt nem fogom banni:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!