Miért van az, hogy nem szeretem ha tévedek, nincs igazam?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy néha szokásom okoskodni, amitől megakarok szabadulni, de mindig előjön az, hogy okoskodok. Sokszor nem gondolom át mit mondok, ezért meglehet, hogy nincs megalapozott véleményem. Amikor vitába vagyok, azon vagyok, hogy megnyerjem, pedig nem is annak kéne lennie a célnak, ha jól tudom. Idegesít ha nincs igazam, nyilván gondolom önbizalomhiány is lehet mögötte, és, hogy nem tartottam magam okosnak nagyon magamat soha, és ezért próbálok szócsatákat megnyerni, mert valamilyen szinten tudom magamnak igazolni, hogy mégse vagyok annyira hülye... Talán. Néha azt szeretném, hogy szándékosan veszítsek, mert ha makacs az illető akkor úgyse fog hallgatni, és elég a tudat maga, hogy tudom, hogy igazam van. Nehéz befogni a szám.
Kérem szépen a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!