Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan férfiró...

Mit gondoltok az olyan férfiról,akit az állomáson sűrűn láttok könyvet olvasni?

Figyelt kérdés

Amikor várakozok busz illetve vonat indulásra szeretek előtte mindig olvasni mert ez kikapcsol és így minőségi időt töltök.

Milyen érzést,gondolatot vált ki belőletek az ilyen ember?

41F

2023. ápr. 4. 13:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
85%
Az esetek 99%-ában észre sem veszem, mások mit csinálnak tömegközlekedés közben, annyira el vagyok foglalva a saját gondolataimmal, vagy a telefonommal, esetleg én is egy könyvvel.
2023. ápr. 4. 17:08
 32/36 anonim ***** válasza:
22%
Szerrencsére vannak, akik még a könyvet szeretik, éés hasznos tevékenységgel tölti el az idejét az illető. (F!)
2023. ápr. 4. 18:29
 33/36 anonim ***** válasza:
27%

Most őszintén, az hogy valaki könyvet olvas igazából mit jelent? Az égvilágon semmit.

Én régen sokat olvastam szórakoztató irodalmat. Ami tulajdonképpen pont annyit ér, mint leülni és megnézi egy sorozatot. Felállíthatunk mögé mindenféle hamis erényeket, hogy mennyivel jobb olvasni, de összességében csak pont ugyanúgy elmegy az időd vele mint bármi mással.

2023. ápr. 4. 18:47
 34/36 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy én egyszer letöltöttem egy Rejtő Jenő könyves alkalmazást, és azt olvasgattam telefonról. Most ha valaki kívülről látta, az annyit állapított meg, hogy a telefont nyomkodom.
2023. ápr. 4. 18:49
 35/36 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem a Kérdező csak tetteti magát mintha olvasna, mert gondolja hogy ezzel talán picit magára vonja a nők figyelmét az állomáson és megszólítják, mint a filmekben.

Talán van is erre esély. :P

2023. ápr. 4. 18:57
 36/36 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem a prolik lepontozását.

Én sokat olvastam egy időben, de csak szórakoztató irodalmat. Élveztem, szerettem, de ettől nem lettem se kevesebb, sem több, nem lettem tőle jobb vagy rosszabb ember.

Amint letettem a könyvet, ugyanúgy ott volt a való élet és az azzal járó problémák, gondok amit nem tudtam/akartam megoldani.

2023. ápr. 4. 19:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!