Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 4 üveg sörtől hogy lehet...

4 üveg sörtől hogy lehet ennyire lerészegedni?

Figyelt kérdés

Penteken megittam 4 üveg sört 5% os volt mind a 4 sör. Kettőt itthon majd utána gyorsan sietve az egyik sörözőbe, majd ott megint 2 üveget. Aztán utána onnan már arra sem emlékszem, hogyan jöttem ki, a városban emlékszem egy két momentumra peldaul hugyoztam egyet az egyik utca közepére is. Akkor masnap egy hölgy mondta az anyámnak, hogy követtem őt meg obszcén, gusztustalan szavakkal illettem ezt a hölgyet. Az a durva és érthetetlen hogy én ilyenre nem emlékszem. Azutan a városban pont egy helyijárati busz felé ököllel ütögettem a buszt pedig pont az egyik rokonom vezette. Arra sem nagyon emlékszem.

Azutan hazamentem. A városban még emlékszem hogy odamentem egy két lányhoz flörtölni meg kicsit ismerkedni. Azokra ugy ahogy emlékszem.

29 eves ferfi vagyok, nem nagyon szoktam iszogatni. Akkor sem értem hogy 4 üveg sörtől, hogy lerültem ilyen állapotba? Igaz hogy majndem hogy éh gomorra ittam, ez ebéd előtt volt délután.

Meg előtte bevettem még kettő 0,25 ös xanaxot is. Meg Scippa antidepressást szedek évek óta kis mennyiségben.

tegnap 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem tettek bele valamit asörődbe valakik?
tegnap 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

“Meg előtte bevettem még kettő 0,25 ös xanaxot is. Meg Scippa antidepressás”

Ezért!

Ha tönkre akarod tenni a májadat, az idegrendszeredet meg végleg, akkor csináld csak.

tegnap 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azta öcsém nem vagy semmi :D

Szerintem a gyógyszerre ivás lehet itt a ludas, illetve az, hogy nem vagy hozzászokva.

tegnap 21:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt nem gondolnám, bár a bárban bementem a WC be akkor kint volt a sör az asztalnál ès ott voltak körülöttem emberek akiket nyilván nem ismerek. Ez egy kis vàros ahol lakom
tegnap 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor valszeg ha gyógyszer nem lett volna mellette, csak a 4 sör akkor sokkal kevésbé viselkedtem volna ilyen hülyén?
tegnap 21:28
 6/7 anonim válasza:
100%
Gyógyszere, főleg ilyen gyógyszerekre ne igyál,testsúlytól is függ meg ilyen kiesés után főleg ilyen viselkedéssel kerülném az alkoholt,van erre egy kifejezés amit okoz az elmében csak nem jut eszembe, lehet te hajlamos vagy rá de ez bárkinél előjöhet bármikor..egy durvább eset jutott eszembe túlzó de ott is ez fordult elő hogy totál kikapcsolt az ember,Pesten egy hajléktalant megölt buszmegállóban,ott beszéltek erről.Amúgy én egy üvegtől elsokalok,előjön a hányinger, fejfájás stb.nálam évi max szilveszter egy korty pezsgő,és semmi antidepi meg nyugtatók..ha jót akarsz változtatsz az életeden és elhagyod őket N/30
tegnap 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából megválaszoltad a körülményekkel és ráadásul így meginni bolondság is volt. Ha egyáltalán igazat mondasz.
tegnap 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!