A barátnőm szerint alkoholista vagyok. Tényleg olyan nagy probléma, ha havonta megiszok 3 üveg sört?
Szerintem ez belefér, hogy hétvégén megiszok 1 üveg sört, de van hogy több hónapig nem iszok alkoholt.
Megértem a barátnőmet, hogy aggódik, mert az ő családjában szinte mindenki iszik alkoholt napi szinten, de havi 3 üveg sör még nem a világvége.
Aki havi szinten három sörre azzal áll elő, hogy alkoholista, aki elfogyasztja, attól meg kell szabadulni minél hamarabb, - ha nem kötnek még túl erős szálak hozzá!
Azért írom ezt, mert a barátnőd gyakorlatilag egy terrorista, - csak nem fegyverrel hadonászik még egyelőre, - de ez még csak a kezdet, mert ha eléri most, amit akar, akkor nem lesz megállás és azon kapod magad, hogy már csak a puszta önálló gondolatért is meg fogod kapni a magadét!
Ha nem habarodtál még bele túlságosan, szabadulj ettől a nőtől, - amíg nem késő, - mert nagyon rá fogsz faragni, (nehezen fogod tudni feldolgozni az ebbe beleölt idő hasztalanságát)!
@1, "Szóval igazából kompromisszumot kell ebben kötni"
Hogy lehet ebben kompromisszumot kötni? Akinek havi 3 üveg sör sok, az nem fog megelégedni azzal, ha a 3-ból 2 vagy 1 lesz, az nem törekszik kompromisszumra.
Pláne meg minek? Ez azért elég durva, hogy ennyi alkoholfogyasztásra a barátnő alkoholistát kiállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!