Lehet hogy a lányoknak nem jön be a részegség és a piával arcoskodás?
A haverjaim eléggé piásak.
Én kevésbé, iszok én is, de a "húzóra az üveg whiskeyt!" nem ment soha!
És nem valami sikeresek a csajoknál, mindig azon sírnak hogy "be kéne már csajozni!"
A facebookjuk tele van "piával pózólás" képekkel, megveszik a jack daniel's-t és lefotózzák magukat mosolyogva, meg ivás közben.
Az egyik múltkor oda ment a kocsmáros pultos csajhoz részegen hogy megvárja munka után meg "bejövök a pultos csajnak látom!"
Aztán mikor másodszorra ment oda akkor elküldte a csaj, hogy nem ér rá!
Lehet hülye észrevétel, de lehet a nőknek nem jön be a részeges férfi?
Ciki a piával fotózkodás 19-20 évesen?
Nem szeretik a csajok a piás srácokat?
Azért nem tudnak barátnőt szerezni mert nekik mindig berúgás a fontos? Meg nekik mindig a részegen lét az élmény? És a lányok nem szeretik az ilyesmit?
De a legtöbb fiatal iszik! Vagy az hogy valaki mindig részeg amikor csak teheti(nyaralás, hétvége, kirándulás, szabadnap) az már gáz nagyon?
19/fiú
Már gáz? Miért mikor volt ez menő? Hányni tudnék tőlük. Most az nem gáz, hogy ebbe a 40 fokban megiszol egy sört de minden nap berúgni igen az gáz. Nagyon gáz.
22 l
A részeg embereket csak a velük egy húron pendülő részeg emberek kedvelik/díjazzák, ők is csak amíg részegek.
Józan szemmel a részegség nagyon gáznak hat.
Az ivósok meg a "közös poénos részeg sztorik" miatt szeretnek ezen nosztalgiázni. Hogy villogtatni minek, azt a jó ég se tudja.
Nemfüggetlen amúgy, teljesen, tetszőlegesen felcserélhetőek a nemek.
Igen, ez elég sok lányra igaz, pláne gimi után, amikor rájönnek, hogy nem a piálás a legnagyobb szórakozás. Persze vannak olyan lányok is, akik szintén gyakran fogyasztanak nagy mennyiségű alkoholt, nekik szerintem ez nem jelent gondot.
Számomra nagyon gáz, hogy valaki azonnal az alkoholhoz nyúl, ha jól szeretne szórakozni...
Ha összejönnék egy ilyennel (ami kizárt), akkor elég sok probléma lenne belőle, mert összeegyeztethetetlenek lennének a szabadidős programjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!