Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet hogy a lányoknak nem...

Lehet hogy a lányoknak nem jön be a részegség és a piával arcoskodás?

Figyelt kérdés

A haverjaim eléggé piásak.

Én kevésbé, iszok én is, de a "húzóra az üveg whiskeyt!" nem ment soha!

És nem valami sikeresek a csajoknál, mindig azon sírnak hogy "be kéne már csajozni!"

A facebookjuk tele van "piával pózólás" képekkel, megveszik a jack daniel's-t és lefotózzák magukat mosolyogva, meg ivás közben.

Az egyik múltkor oda ment a kocsmáros pultos csajhoz részegen hogy megvárja munka után meg "bejövök a pultos csajnak látom!"

Aztán mikor másodszorra ment oda akkor elküldte a csaj, hogy nem ér rá!

Lehet hülye észrevétel, de lehet a nőknek nem jön be a részeges férfi?

Ciki a piával fotózkodás 19-20 évesen?

Nem szeretik a csajok a piás srácokat?

Azért nem tudnak barátnőt szerezni mert nekik mindig berúgás a fontos? Meg nekik mindig a részegen lét az élmény? És a lányok nem szeretik az ilyesmit?

De a legtöbb fiatal iszik! Vagy az hogy valaki mindig részeg amikor csak teheti(nyaralás, hétvége, kirándulás, szabadnap) az már gáz nagyon?

19/fiú

2014. jún. 11. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kissé megkésve, 15 éves koromban voltam kb egy évig ilyen kis csozkó. Aztán sikerült bődületes szellemi erőfeszítések árán levezetnem, hogy ami büdös, az nem véletlen büdös.
2014. jún. 20. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!