Egy pina bubus alkoholistát megtudok változtatni?
Pina bubuson annyit értek, hogy van barátnője,de ha már más csaj ott van a társaságba rá nyomul meg azzal foglalkozik és nem a barátnőjével,persze ezt nem józanul hanem valamennyi mértékű alkohollal
Egy ilyen embert meg lehet változtatni? Vagy soha?
Barát vagyok
A barátnője sokszor kérte már, hogy ne igyon
Tudom is hogy nem egyszerű letenni, de ha szeretné őt akkor letenné nem?
Az esetek 98%-ában esélytelen, hogy megváltozzon az ilyen.
Offold.
Sok embert ismerek, sokhoz volt és van is szerencsém, ám az ilyenek lemorzsolódtak köreimből, voltak tisztogatások szelektálással a részemről.
Akik hasonlóak az általad említetthez, nos, 30-50 eltelt évük alatt se változtak meg.
Egyetlen egyet tudok személyes köreimben, aki rendbetette magát s ez a viselkedési formája a belső önbizalomhiányból fakadt. Folyamatos igazolás kellett neki, hogy ő "milyen jó".
Anno sokat beszéltem vele mélyen ezekről és segítettem rendbe tenni, ám a többieknél más volt a helyzet és mai napig tart is náluk a jelenség.
Az említett kivétel pedig italból is visszavett, inkább gyümölcslézik, forrócsokizik, teázik velem is.
Ennek különösen örülök, mert jómagam nem fogyasztok alkoholt.
Két kezemen meg tudom számolni, hogy az utóbbi 30 év alatt hányszor fogyasztottam alkoholt ital formájában.
Az is csak illem 1 korty koccintáskor és nyomtam át más kezébe "idd meg helyettem, köszi" 😂
Ezek is nagy események, amik x évente vannak.
Alkoholizálni cherry queen és diannáscukor formájában szoktam.
Figyi, ha az illetőt nem is érdekli, nem is akar változtatni a dolgán, ne akard, hogy érted megtegye.
Alapon önmagáért kellene, de neki jó így.
Keress olyat, akivel összehangoltabb vagy elvekben, tettekben, személyiségben és önmagáért szeresd.
Jobban jársz.
Szoktam mondani: olyan embert keress, akivel sok a közös pont, minimum 90% és a különbségek kiegészítik egymást,nem pedig feszültséget, gondot okoznak.
Nálatok ez az említett dolog ellentétes és feszültséget okozó kategóriába esik.
Engedd el, még ha fáj is.
Idővel lehet te magad fogod fogni a fejed, mi a frászt is szerrttem benne? 😀
Voltam már így.
Főleg, ahogyan egyre jobban megértesz dolgokat, felfedezed az egyre nagyobb közös pontokkal rendelkező személyeket a világban és imádni fogod őket. Barátoktól a jövendőbelidig. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!