Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan férfiró...

Mit gondoltok az olyan férfiról,akit az állomáson sűrűn láttok könyvet olvasni?

Figyelt kérdés

Amikor várakozok busz illetve vonat indulásra szeretek előtte mindig olvasni mert ez kikapcsol és így minőségi időt töltök.

Milyen érzést,gondolatot vált ki belőletek az ilyen ember?

41F

2023. ápr. 4. 13:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%

Én szoktam tömegközlekedésen olvasni. Még sose jutott eszembe, hogy ki, mit gondol…

De gondolom a kérdező itt arra vágyik, hogy mindenki őt dicsérje, hogy hú, olvas, jaj de ritkaság…

2023. ápr. 4. 14:43
 22/36 anonim ***** válasza:
86%

21-es igazad lehet.

Mondjuk szerintem az nagyon gáz, ha valaki 41 évesen még random idegenek elismerésére vágyik.... Ez talán kamaszkorban lenne érthető.

2023. ápr. 4. 14:45
 23/36 anonim ***** válasza:
79%

Semmit, számomra ez egy teljesen átlagos (ezáltal érdektelen), mindennapi tevékenység, állandóan látok olvasó embereket (ideértve a tömegközlekedőket is).

Ha egyedül utazok, legtöbbször én (25) is olvasni szoktam, akárcsak a párom (27) és a legtöbb barátunk (23 - 33). Nincs ebben semmi.

2023. ápr. 4. 14:49
 24/36 anonim ***** válasza:
75%
Amíg engem nem zavar a tetteivel senkiről nem veszek tudomást
2023. ápr. 4. 15:03
 25/36 anonim ***** válasza:
79%

Semmit.

Én utalok olvasni, o viszont szereti.

Ennyi

2023. ápr. 4. 15:05
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
#8;10 Válaszom precizitásával igyekeztem az OP tartalmi szinvonalához igazodni.
2023. ápr. 4. 15:32
 27/36 anonim ***** válasza:
88%
Semmit nem gondolok, lehet, hogy most könyvet olvas, fél órája meg a telefonján éppen megvette a vonatjegyét, amire mások meg azt gondolhatták, hogy folyton a telefont nyomkodja, mert pont azt látták. Azt jobban észreveszem, ha valaki olyan könyvet olvas, amit már én olvastam, de csak annyi, hogy olvas egy könyvet, az nem indít el bennem semmi extrát. Lehet az a könyv egy tudományos értekezés, szakkönyv, vagy akár bulvár is. Én is szeretek könyvet olvasni, de nem minden könyvet tartok értékesnek.
2023. ápr. 4. 15:37
 28/36 anonim ***** válasza:
75%

"Tudom, boomer szöveg, de manapság mindenki annyira bele van feledkezve a technikába, hogy szimpatikussá válnak azok, akik egy jó könyvben tudnak elmélyedni."

Én el tudok mélyedni egy könyvben, egy logikai játékban a telefonon, kötésben, horgolásban, rejtvényfejtésben, és ezt mind szoktam is csinálni tömegközlekedésen, csak nem egyszerre, illetve ha a kutyámmal utazok, akkor meg rá figyelek, és nem szoktam mással lefoglalni magam. Ha különböző emberek különböző tevékenységek végzése közben látnak, és nem látják, hogy hol ezt, hol azt csinálom, csak éppen az egyiket, baromira könnyen vonhatnak le téves következtetést, mint ahogyan te is tetted a kommentedben. :-)

2023. ápr. 4. 15:42
 29/36 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek, utolsó kettő.

Én a múltkor a hivatalban megvettem a repjegyet várakozás közben, de szoktam pl nyelvet tanulni is a duolingón, meg bicajtúrákat szervezni (neten meghirdetve, útvonalat alkotva hozzá), de persze egyesek szerint ez mind mihaszna “technikába való merülés”, csak mert telefonon csináltam…

2023. ápr. 4. 16:09
 30/36 anonim ***** válasza:
96%
Én most Bartók Béla életéről olvasok egy elég kimerítő könyvet, de az olyan könyv, amihez "hangulat" kell, meg hogy oda tudjak koncentrálni. Na most ha éppen le vagyok fáradva, akkor ez nem megy, akkor előveszem a logikai játékot, de ha megvan a hangulat, akkor meg olvasom a könyvet.
2023. ápr. 4. 16:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!