Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember miert igy gondolkodik?

Sok ember miert igy gondolkodik?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ebben a világban, nagyon sok ember mindig azt nézi valamibe a másik emberben, hogy mit ér el az életben, anyagi dolgokban. Olyan undoritó ez , mindig ez a mit ért el az életben szöveg. Meg nagyra tartják azt, hogy valaki ha tanult vagy diplomás, vagy valami vállalkozást csinál. Ezekre felnéznek ez is olyan undoritó nekem.

Mar neha hanyingerem van a sikeres emberektől.

ma 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel hogy ki mit gondol...rólam 🙂
ma 04:36
 2/3 anonim ***** válasza:

A legfontosabb szerintem, hogy valakinek milyen a szíve és a lelke, tehát valójában jó ember-e. Számomra ez a döntő.

Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mit ért el az életben. Mert a valamit eléréshez kitartás, akaraterő, tervezés, szívósság kell és egyáltalán nem mindegy, hogy ezek meg vannak-e egy emberben, avagy egész életében valaki nyakán élősködik és tengődik egyik napról a másikra. Közben pedig panaszkodik a világra, mindenkire, csak éppen azt nem látja, hogy először önmagát kellene rávennie a sokkal nagyobb erőfeszítésre. Csak hát ez nehezebb, és így könnyebb szidni azt, aki valóban tett is önmagáért és el is ért valamit az életben.

ma 05:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te csak irigykedsz, mert te semmit se értél el.

Mi undorító van számodra abban, ha valakit nagyra tartanak, mert diplomás, vagy vállalkozása van?

Csináld utánuk, ha szerinted ez semmiség. Előtted is ott a lehetőség, hogy egyetemre járj utána pedig vállalkozz.

ma 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!